Viki Miljković je već dugo godina na domaćoj javnoj sceni i smatra se za jednu od najpopularnijih pjevačica na Balkanu, iza sebe ima veliki broj hitova koji su i dan danas veoma slušani. Viki je i član žirija najpopularnijeg muzičkog takmičenja na Balkanu Zvezde Granda u kojem veoma često ima sukobe sa ostalim članovima žirija.

 

 

Viki je skoro dvije decenije u braku sa suprugom Tašketom sa kojim ima sina Andreja koji je sada već tinejdžer a njima je centar svijeta. Viki je sa suprugom otvorila agenciju za nekretnine koja jako dobro posluje pa su se sada cijela porodica  iz svoje vile preselili u luksuzan stan u Beogradu na vodi.

 

 

Naime, u javnosti je  poznato je da je Viki uvijek vodila računa o svom izgledu a niko ne može sa sigurnošću da kaže da je ona radila neke estetske korekcije na sebi ali je istakla je jednom prilikom da puno pažnje pridaje njezi svoje kože i trudi se da kožu uvijek drži hidratantnom i čistom. Kako ide u godine Viki je shvatila da je potrebno da potraži i pomoć stručnjaka posabno sada kako je u srednjim godinama te sada sluša samo njegove upute kada je njega kože u pitanju. Pjevačica je nedavno je posjetila jednu kliniku za estetsku hirurgiju a to je sve objavila i na svom Instagram profilu a odmah su vidljivi i rezultati intervencija koje je imala. Ispod objave fanovi su joj poručuli da nema potrebe da koristi filere ili neke druge estetske korekcije  i da izgleda dvije decenije mlađa.