Posle pobede u 5. sezoni, Dejan Dragojević je obećao da će biti veoma angažovan komentator za “Zaduruga 7”, obećanje koje je dao i pre početka emisije.

U prvoj sedmici je ispunio ovo obećanje ubacivši se u ljubavni trougao u kojem su Aneli Ahmić, Asmin Durdžić i Stanija Dobrojević. Dragojević, koji je porijeklom iz Veternika, u stalnoj je svađi sa Asminom oko Instagrama. Uvrede između njih dvoje su eskalirale tokom tri dana.

Tokom gostovanja u emisiji “Eviction” sa Dušicom Jakovljević, Deki je još jednom bio gost i potrudio se da ponovi svoje oštre kritike na račun Anele, Asmina i Stanije. Pored ovoga, u studiju je predstavio i komični skeč, koristeći štap za pecanje kao rekvizit.

Na svom YouTube kanalu postavio je video u kojem prikazuje pripreme koje je obavio u Veterniku i kako je dobio inspiraciju da se bavi pecanjem kao hobijem.

“Osjećam se prilično jedinstveno, pa ću večeras nositi čizme i ribarske pantalone. Odlučio sam da postanem ribar, ali nažalost, kombinezon mi se činio previše za tu priliku, pa nisam Ne želim da izgledam kao da kosim travnjak. Želim da kanališem svog unutrašnjeg Bennyja Benasija sa spota “Satisfaction”. Prebaciću TV na Elite, a možda čak i na Pink kanal. Jedino što me muči je da Đoković igra upravo sada pa sam u iskušenju da mu pošaljem poruku sa zahtevom za odlaganje prenosa.Kao što bi svaki ribolovac nosio mamce i vernu pertlu.Oh vidi tamo krokodil!Sa mojim pecanjem štap sigurno zaključan, idem na predstavu. Vidimo se kasnije“, rekao je Dejan.