Nedavno se saznalo da je Vesna Zmijanac, voljena domaća pjevačica, prije nekoliko mjeseci imala komplikovanu operaciju srca. Srećom, operacija je prošla dobro, a Vesna je za svoj prioritet stavila potpuni oporavak. Kako bi pronašla utjehu i fokusirala se na brigu o sebi, povukla se na svoje imanje u Bukulji. Sve to vrijeme suzdržavala se od učešća u javnim događajima i medijskih obaveza. Zabrinuti fanovi su izrazili podršku, a Vesnina kćerka Nikolija oglasila se na Instagramu kako bi uvjerila sve da je Vesna dobro i da se snažno oporavlja.

 

Vesna Zmijanac se nedavno sa stilom vratila na muzičku scenu. U okviru manifestacije “Rumsko kulturno leto”, pjevačica je održala nastup ispred prepunog Gradskog trga u Rumi. Publika, koju su činili mještani Rume i okolnih mjesta, bila je oduševljena što je na sceni. Koncert je započeo pjesmom “Nevera moja” i nastavio sa njenim kultnim hitovima, koje je izvela zajedno sa svojom oduševljenom publikom. Povratak Vesne Zmijanac izazvao je značajnu pažnju zbog njenog statusa jedne od najistaknutijih zvijezda muzičke industrije 1980-ih i 1990-ih. Njeni nastupi, muzički spotovi i scenski nastupi postavili su nove standarde. Vesna Zmijanac se odlučila za dugu crnu haljinu sa prozirnim rukavima i ukrasila je upečatljivom ogrlicom za događaj.

Evidentno je da je značajno smršala, a mnogi su pohvalili njen zapanjujući izgled. Jasno je da je njeno vrijeme provedeno u Bukulji na oporavku dalo pozitivne rezultate. Pojava fotografija dodatno potvrđuje njenu transformaciju. Posebno zapažena fotografija koju je snimio fotoreporter “Blica” prikazuje Vesnu kako izlazi napolje da popuši cigaretu protiv lekarskog saveta. Ipak, uspjela se uspješno oporaviti i postepeno je nastavila svoju svakodnevnu rutinu.

 

Pored glamuroznih nastupa, Vesna Zmijanac otkrila je mir u prirodnom ambijentu svog imanja u Bukulji. Na otkrivenim fotografijama izgledala je opušteno, obukla patike i bez ikakve šminke, dok joj je kosa bila oblikovana u skromnu punđu. Bez sumnje, njen oporavak i povratak na scenu predstavljaju ohrabrujući razvoj događaja, a njena posvećenost sopstvenoj dobrobiti nastavlja da bude inspirativna ilustracija.

 

 

Oglasi