Snaga ljubavi je transformirajuća, osnažujuća i obnavljajuća. Ima sposobnost da izazove duboku promjenu i iscjeljenje u nama.

Kada svim srcem prihvatimo ljubav i dopustimo joj da vodi naše postupke, naše postojanje postaje obogaćeno i ispunjenije. Ljubav ima jedinstven utjecaj na svaki horoskopski znak, zadovoljavajući njihove individualne želje i zahtjeve u stvarima srca.

Ovan
U pitanjima ljubavi, Ovan poseduje intenzivnu i nepokolebljivu energiju. Imaju jasan osjećaj svrhe i vješti su u postizanju svojih želja. Ovnovi se ne opterećuju preteranim analizama, već preduzimaju akcije i odlučujuće biraju. Jednom kada naprave izbor, nema im povratka. Ove osobe žive u sadašnjem trenutku i ne bave se prošlošću ili budućnošću. Ovnovi brzo postaju strastveni, želeći trenutno zadovoljstvo bez ikakvih odlaganja, i spremni su uložiti mnogo truda da pridobiju vašu naklonost. Međutim, kada se Ovnovi zaljube, spremni su da naprave promene i postanu manje impulsivni, fokusirajući se na izgradnju zajedničkog života. Ljubav sa Ovnom nikada nije dosadna, jer oni stalno donose nove ideje i preuzimaju inicijativu u vezi.
Kada je u pitanju pronalaženje kompatibilnog partnera, bitno je pronaći nekoga ko dijeli isti entuzijazam za avanturu i posjeduje nagon i dinamiku koji odgovara vašem. Važno je kloniti se pojedinaca koji su manipulativni ili im nedostaje smjer u životu. Umjesto toga, odabir za nekoga ko je samosvjestan i odiše samopouzdanjem bio bi odličan izbor.
Gledajući unapred u narednu godinu, prolećni meseci, posebno april i maj, imaju potencijal za uzbudljive romantične susrete. Tokom cijele godine, pojedinci mogu zaključiti trenutnu vezu ili krenuti u novu. Naročito će doći do promjena u njihovom bračnom statusu i njihovom pristupu stvaranju veza.

Bik
Kada je ljubav u pitanju, pojedinci u znaku Bika daju prioritet stabilnosti i pouzdanosti dok traže osjećaj sigurnosti u svojim vezama. Poverenje im je od najveće važnosti jer žele da se u potpunosti predaju partnerovom zagrljaju bez ikakvih rezervi. Oni nisu tip koji žuri u romantičnu vezu; umjesto toga, radije odvoje vrijeme i upoznaju osobu koja im je zarobila srce. Bikovi su strpljivi osvajači, koji polako ali sigurno osvajaju predmet svoje naklonosti. Iako možda neće davati velika obećanja, njihove oči će otkriti iskru koja mnogo govori. Svojim postupcima će pokazati svoju posvećenost i ozbiljnost vezi. Fizički dodir i traženje kontakta uobičajeni su načini da izraze svoju naklonost. Kada je u pitanju intimnost, pojedinci Bikovi su spremni da čekaju, ali samo ako su istinski uloženi u vezu.
Najlakši put da prihvatite ljubav i dozvolite svom srcu da se otvori je ulazak u partnerstvo sa nekim u koga imate potpunu veru i ko podržava svaku vašu reč. A ako slučajno uživaju u maženju, to je za vas dodatna pogodnost.
Gledajući unaprijed u nadolazeću godinu, krenut će na put novih početaka, opraštajući se od prošlosti i prihvatajući priliku da poboljšaju svoje romantične živote. To može uključivati ​​ulazak u novo partnerstvo, vezanje čvora ili čak dobrodošlicu novim dodacima u njihovu porodicu. Naime, mjesec maj za njih ima poseban značaj.

Blizanci
Upoznajte vjetrovke, oličenje arhetipa Petra Pana kada je ljubav u pitanju. Opiru se odrastanju, izbjegavajući ozbiljnost i posvećenost po svaku cijenu. Njihovi životi ispunjeni su avanturama i prolaznim romansama, jer ih trajnost i predvidljivost čine umrtvljenim. Međutim, oni razumiju ljubav i kada zarone u nju, mogu postati zbunjeni i dezorijentirani. Oni će izraziti svoju naklonost kroz poruke od kojih će vam srce zadrhtati. Nasmijat će vas, počastiti vas zadivljujućim pričama i željno će vas upoznati sa svojim prijateljima i važnim poznanicima. Uskoro će početi da vas integrišu u svoj svijet.
Idealan spoj za njega bi bio neko kome nedostaje ljubomore i posesivnosti, neko ko može da se bavi zabavnim aktivnostima, ide u avanture i učestvuje u razgovorima o temama koje ga interesuju. Posebno ga privlače pojedinci koji posjeduju široku perspektivu svijeta.
Pripremite se za godinu dana značajnih pomaka u domenu odnosa dok Jupiter ulazi u njihov znak krajem maja. U međuvremenu, Saturn ih potiče da oslobode sve što više ne služi njihovom najvišem dobru i prihvate nove početke.

Rak
Njihove emocionalne dubine su nemjerljive kada su u pitanju srčane stvari, iako toga možda nisu uvijek svjesni. Njihova krajnja težnja je da daju i dobiju ljubav. Međutim, unutar njih postoji paradoks. Koliko god čeznu za ljubavlju, toliko je se i plaše. Ljubav zahtijeva ranjivost, što ih izlaže mogućnosti napuštanja i odvajanja od onih kojima su dragi. Zbog toga, ljubavi pristupaju oprezno, držeći se oprezno. Oni mogu testirati vaše namjere, dozvoljavajući vam da se približite prije nego što vas odgurnu. Ipak, kada se jednom upletete u njihovu zamršenu emocionalnu mrežu, izvlačenje iz sebe postaje izazov, posebno kada vam se svim srcem predaju i otkriju svoje pravo razumijevanje ljubavi. Za njih je izgradnja kuće i porodice sa nekim koga vole suština života.
Pronaći kompatibilnog partnera znači pronaći nekoga kome se vjeruje i pouzdan, nekoga ko može pružiti osjećaj sigurnosti i pomoći u izgradnji kuće i porodice zajedno. Ovu osobu često privlače pojedinci koji su uspješni i uspješni u svojoj karijeri. Godine za njih nisu odlučujući faktor.
Dok predviđaju godinu koja je pred nama, aktivno se pripremaju za nova iskustva, razmišljaju o prošlosti i izvlače pouke iz prethodnih susreta. Mjeseci jun i jul, posebno druga polovina, imaju potencijal da uvedu nešto divno i uzbudljivo u njihove živote.

Lav
U stvarima ljubavi, Lav pojedinac napreduje u divljenju, pažnji i maženju ega. Kada se zaljube, cijeli njihov svijet se vrti oko partnera, videći samo najbolje u njima. Svoju voljenu obasipaju ljubavlju, obiluju poklonima i nude obilje komplimenata. Umjesto da provode vrijeme sa prijateljima, oni daju prednost svom partneru, ponosno pokazujući svoju naklonost u javnosti. Sa Lavom ćete osjetiti ljubav kao nijedna druga, koja može izazvati ovisnost. Međutim, važno je napomenuti da Lavovi mogu biti i zahtjevni, zahtijevati stalnu pažnju, ne vole kritike i žele biti u centru vašeg života.
Idealan spoj je pojedinac koji posjeduje jedinstvene kvalitete koje će i sami priznati kao izvanredne i različite od običnih. Osoba koja će im pružiti nepokolebljivu podršku u njihovim nastojanjima i dosljedno im iskazivati ​​ljubav.
U narednoj godini mogu se susresti sa situacijom u kojoj će biti suočeni sa izazovnom odlukom između dvije opcije. Ljetni mjeseci će biti ispunjeni uzbuđenjem i nepredviđenim preokretima, odražavajući uzbudljiv završetak tekuće godine.

Djevica
Što se tiče ljubavi, ona je skromna i suzdržana, dok on nije od onih za velike gestove ili dramatične romanse. Ona traži jednostavnost i pouzdanost, žudi za uvjeravanjem da će on uvijek biti tu za nju. Kada se zaljubi, počinje njena prava posvećenost. Oni pomno planiraju svoje zajedničko vrijeme, rado pomažu u kućnim poslovima i nude usluge kako bi jedno drugom olakšali teret. Ovako ona izražava svoju ljubav – kroz djela pomoći, korisnosti i podrške. Iako možda neće izraziti svoju ljubav, budite sigurni da će njegovi postupci reći mnogo.
Idealan spoj: Osoba sposobna da ga spasi, popravi, pomogne mu u rješavanju njegovih problema. Osoba koja će otkriti carstvo osjećaja i privrženosti, potvrđujući njihovu vrijednost ljubavi i uzajamnosti. I osoba koja podržava organizaciju i urednost.
Gledajući u budućnost, nadolazeća godina obećava vrtlog događaja, ispunjenih nepredviđenim preokretima. Usred haosa, bit će i zadivljujućih, a možda čak i romantičnih susreta koji će promijeniti život. Sasvim je moguće da se pojedinci mogu ponovo spojiti s nekim prema kome su nekada davno gajili duboku i strastvenu naklonost.

Vaga
Njihovo držanje u ljubavnim stvarima karakteriše duboka privrženost. Privlačnost i spretnost koju posjeduju u umjetnosti zavođenja čine gotovo nemogućim oduprijeti se njihovom napredovanju. Jednom kada vas odaberu za partnera i krenu na put ljubavi, osjećat ćete se kao da ste osoba za kojom su čeznuli cijeli život. Obasuće vas obiljem naklonosti i velikodušnosti, možda čak do te mjere da vas preplave. Kroz poklone, nepodijeljenu pažnju i iskrene izraze ljubavi, jasno će vam dati do znanja da ne postoji ništa što ne bi učinili da postanete njihova. Najočaravajući trenuci kod njih su kada iskuse treperenje u stomaku, što ukazuje na procvat ljubavi. Međutim, na prvi znak nevolje, u njima zazvoni zvono za uzbunu. Ako se sukobi intenziviraju, nije van sfere mogućnosti da traže utjehu u naručju drugog.
Idealan spoj: Ona pronalazi veliki entuzijazam u pojedincima koji posjeduju samopouzdanje, asertivnost i zadivljujuću, neobuzdanu vitalnost. Postoje slučajevi kada joj je posebno intrigantno uložiti dodatni napor u interakciji s nekim, umjesto da odmah dobije zadovoljstvo.
Gledajući u budućnost, na horizontu je osjećaj poboljšanja. Obnovljen je osjećaj pozitivnosti i čežnja za novim avanturama. Predstojeća proljetna sezona obećava uzbudljive trenutke. Međutim, kako se godina bliži kraju, dolazi do povratka u prošlost, kao da ih opet mami.

Škorpija
Intenzitet, povezanost, posvećenost i želja za potpunim sjedinjenjem koji postoje u njihovoj ljubavi su bez premca. Samo u njegovom zagrljaju se ovo može istinski doživjeti. Nemojte da vas zavara ideja da je njegova ljubav lagana i lagodna, jer je sve samo ne. Kada voli, ostaje odan i odan kao vjeran pas. Nema mjesta polovičnosti ili kompromisu. Međutim, njegova seksualnost je nevjerovatno moćna, a njegov šarm neodoljiv, zbog čega se povremeno gubi. Možda pokazuje ljubomoru, posesivnost i potrebu za kontrolom, ali za njega su to sve manifestacije ljubavi. U njegovim očima pripadate mu i on je vaš izabrani partner, pa zašto praviti nepotrebnu dramu oko manjih izliva ljubomore?
Kada je u pitanju pronalaženje kompatibilnog partnera, privlače ga pojedinci koji odišu strašću i bezrezervno prihvaćaju svoju seksualnost. Međutim, on zadržava obavezu ozbiljne veze za nekoga za koga smatra da posjeduje kvalitete ozbiljnosti, stabilnosti i finansijske sigurnosti.
Dok se suočavaju s nadolazećom godinom, postoji šansa da nepredviđeni i potencijalno fatalni događaj poremeti njihove planove, ostavljajući ih nesigurnim u vezi s pravim putem i najmudrijim izborima, čak i ako ne žele ili ne traže takav susret.

Strijelac
Što se tiče ljubavi, njegova naklonost nema granica. Nema ograničenja ili ograničenja, jer on mrzi prisustvo ljubomore. Avanturističkog duha i raznolikih interesovanja, ima sposobnost da se u potpunosti posveti onome kome je drag. Ako ste ta osoba vi, to će postati vidljivo kroz njegove brze prijedloge da zajedno krenete na putovanja ili bijeg. Rado žrtvuje vrijeme sa svojim prijateljima da bi bio u vašem društvu, ne iz obaveze, već iz istinskog izbora. Iskrenost mu je od najveće važnosti, stoga budite spremni da odgovorite na njegove upite s nepokolebljivom istinitošću. Ljubav je za Strijelca putovanje harmonično podijeljenog rasta, lišeno bilo kakvog osjećaja zatvorenosti ili pritiska.
Idealan par za njega je neko ko ga osvaja svojom inteligencijom, konverzacijskim vještinama i sposobnošću da održi emocionalnu odvojenost. Uzbuđenje za njega leži u neograničenim počecima i neograničenim mogućnostima koje su pred njim.
Predvidite promjene u sferi odnosa u narednoj godini, s potencijalnim inicijativama koje potiču od vašeg partnera. Međutim, imperativ je priznati da stari načini više neće biti dovoljni. Transformacija je u toku, a vi ste spremni da je prihvatite.

Jarac
Njihova reputacija hladnih i bezosjećajnih je zabluda; jednostavno su oprezni i ne puštaju brzo druge unutra. Ponekad mogu djelovati nezainteresovano i rezervisano. Ako tražite strastvenu romansu, ovdje je nećete pronaći. Međutim, ako želite pouzdanog, odanog partnera, ne tražite dalje. Možda neće verbalno izraziti svoja osećanja, ali će njihovi postupci mnogo reći. Oni će uložiti vrijeme u vas, podijeliti detalje o sebi i pokazati iskreno interesovanje za vaš život. Jarac izbjegava sve što smatraju da im nedostaje suština i dugovječnost.
Kada je u pitanju pronalaženje odgovarajućeg partnera, možda neće otvoreno pokazati svoje emocije, ali je sklon osobama koje su vrlo emotivne i privržene. Pažljivo procjenjuje njihove kvalitete i procjenjuje da li posjeduju bitne atribute za uspješno roditeljstvo i porodični život.
U narednoj godini na vidiku su mu značajne transformacije u oblasti stanovanja, porodice i karijere. Ove promjene će također uticati na kvalitet njegovog ljubavnog života, jer odražavaju njegovu povećanu želju da prioritetno provodi vrijeme sa voljenima.

Vodolija
U pitanjima ljubavi, osobe Vodolije se često doživljavaju kao nezavisne i privučene netradicionalnim vezama. Međutim, ova karakterizacija samo govori dio priče. Jednom kada Vodolija pronađe pravu osobu, ta osoba postaje žarište i izvor njihovog postojanja. Za njih su ljubav i prijateljstvo zamršeno isprepleteni. Stoga je ključno imati širok spektar tema za diskusiju, zajedničke interese i sličan pogled na život. Vodolija je slobodoumna osoba koja traži partnera koji poštuje njihovu autonomiju i koji im omogućava da vode vlastiti život. Ako osjećaju bilo kakav pritisak ili posesivnost, imaju tendenciju da se povuku i traže samoću.
Kada traži kompatibilnog partnera, on želi pouzdanog i odanog prijatelja koji može poslužiti kao temelj za vezu pune ljubavi. Privlače ga pojedinci koji posjeduju hrabrost i spremnost na rizik, pronalazeći veliku privlačnost u onima koji su postigli uspjeh u svojim nastojanjima.
U narednoj godini, postojat će faza u kojoj će pojedinci pokazivati ​​povećanu sklonost ka izlasku, uživanju u aktivnostima i uključivanju u društvene interakcije. Ovo će povećati njihovu privlačnost osobama suprotnog pola, stvarajući tako prilike za neočekivana iznenađenja. Osim toga, neki pojedinci će naći zadovoljstvo u preuzimanju odgovornosti roditeljstva.

Ribe
Kada je ljubav u pitanju, važno je zapitati se da li vas neko zaista voli ili jednostavno postavlja fasadu. Ovo je posebno tačno ako ste u vezi sa Ribom. Ako se nađete u ovoj situaciji, ključno je shvatiti da se vaš partner u Ribama možda ne osjeća sigurno u vezi i da aktivno smišlja strategiju kako bi u potpunosti osvojio vaše srce. Ako vas i dalje zovu i šalju porukama, to je jasan znak da ste im više od samo prolaznog dobacivanja. Za pojedince Ribe, ljubav je duboka povezanost između dvije duše. Romantika ima ogromnu vrijednost u njihovim srcima. Od dijeljenja kreveta do upuštanja u kasne noćne razgovore i zagrljaja, svaki mali gest ispunjava njihovo srce koje zauvijek žudi za ljubavlju. I zapamtite, ako vas Riba zaista voli, nikada ne bi rizikovala da nestanu na duži vremenski period.
Kada traži kompatibilnog partnera, ona želi nekoga ko može bez napora pružiti korisne usluge koje joj pojednostavljuju život. S druge strane, on traži partnera koji može pružiti nepokolebljivu podršku i aktivno organizirati njihov zajednički život, osiguravajući stabilnost i osjećaj sigurnosti.
Njihova stvarnost će doživjeti transformaciju kako Saturn uđe u njihov znak u narednoj godini. Prošla iskustva će se ponovo pojaviti, što će dovesti do kraja toksičnih veza i pojave novih prilika, posebno u mjesecu martu.

Oglasi