Na TikToku se pojavio video koji prikazuje sestre Kardashian i njihovu porodičnu fotografiju od prije nekoliko godina.

Video prikazuje kako bi sestre izgledale da nikada nisu bile podvrgnute operaciji.
Fotografija porodice Kardashian-Jenner sastoji se od poznatih ličnosti rijaliti televizije Kim, Kylea, Khloe, Kourtney, Kendall i njihove majčinske figure Kris. U pokušaju da povrati svoj nekadašnji izgled, osoba koja je napravila video pokušala je da vrati svoje originalne crte lica.
Kim Kardashian, najistaknutiji član njene porodice, otvoreno je priznala upotrebu injekcija botoksa. Njen prepoznatljiv izgled se često pripisuje raznim kozmetičkim promjenama kojima je prošla, kako na licu tako i na tijelu.

@voici_mag Une petite piqûre de rappel : se comparer aux Kardashian, c’est se comparer aux meilleurs chirurgiens, coiffeurs, maquilleurs et surtout photoshop ! #kardashians #photoshop #complexesurmoncorps #bodypositivity #kimkardashian #kendalljenner #kyliejenner #khloekardashian #kourtneykardashian #krisjenner ♬ son original – voici_mag


Kyle Jenner, najmlađi i najbogatiji član njene porodice, konačno je priznao da ima filere za usne nakon što je godinama to poricala. Upoređujući njen sadašnji izgled sa prošlim izgledom, evidentno je da je njeno lice pretrpjelo značajne promjene.
Khloe je javno priznala da je bila podvrgnuta proceduri rinoplastike. Međutim, ona je opovrgla sve navode da je prošla kroz više operacija lica navodeći da je imala samo jednu operaciju. Uprkos tome, Khloe je izrazila frustraciju reakcijom javnosti na njenu odluku da operiše nos. Smatra da su ljudi preterano kritični i osuđujući, jer je niko ranije o tome nije pitao.
Jedna od najpoznatijih manekenki našeg vremena je Kendall Jenner, ali postoje glasine da je promijenila crte lica uprkos svom poricanju. Čini se da dokazi fotografija prije i poslije sugeriraju drugačije.
Kris Jenner podlegla je pritiscima podmlađivanja, dok je Kourtney otvoreno priznala da je u prošlosti bila podvrgnuta operaciji povećanja grudi.

Oglasi