UVEDITE SVJETLOST I TAMO GDJE JE NIKADA NIJE BILO – svjetlosni tunel

Prema skorijem istraživanju, prirodna svjetlost igra jako važnu ulogu kada se radi o kvalitetu našeg života: poboljšava koncentraciju, kontroliše naš unutrašnji sat, osigurava nam energiju za rad, priprema nas za san.

svjetlosni tunel

Veći komforu u vašem domu osigurajte tako što ćete osvijetliti mračne ćoškove i prostorije. VELUX svjetlosni tunel pravljen je tako da uvodi prirodnu, dnevnu svjetlost u prostorije kao što su kupatila, hodnici, stepeništa te ostave. VELUX svjetlosni tunel, koji se sastoji od ravne staklene krovne instalacije te visokoreflektujućeg tunela i raspršivača svetlosti na plafonu, unosi vam prirodnu, sunčevu svjetlost u dijelove doma gde ne postoji prozor i gde je vještačku osvjetljenje jedini izvor svjetlosti.

Nova generacija ovih svjetlosnih tunela može biti dopunjena električnom opremom za osvjetljenje, koja omogućava da tuneli u toku noći ili kad nedostaje prirodne svjetlosti funkcionišu kao lampe. Sa elegantnom spoljašnjošću, sačinjenom od ravnog, čvrstog stakla i u kombinaciji sa poliuretanskim ili aluminijumskim okvirom, VELUX svjetlosni tunel odlično je rješenje za vlasnike kuća i stanova koji su tragali za načinom da osvjetle mračne prostorije u svojim domovima.