UREĐENJE STANA: Bajkovit, funkcionalan jednosoban stan sa skandinavskim uređenjem.

Mislim da smo i previše govorili o skandinavskom stilu ali jednostavno je nezaobilaziv jer je veoma popularan širom planete i skoro svaka kuća ima neki način ili neku prostoriju uređenu ovim stilom.

Njegov jednostavan i prostran stil jednostavno nas uvijek očara i inspiriše da uradimo nešto novo u našem prostoru. Iako je enterijer ovog uređenja često hladan sa neutralnom paletom boja, pun je sa toplim i zanimljivim ukrasnima i dekoracijama koje čini ovaj način uređenja onim što zaista jeste.

Stanovnici Skandinavije žive skroz drugačijim načinima života nego mi i veoma su poznati po svojim sposobnostima da naprave ambijent svog stana veoma gostoljubivim, komfornim i udobnim. Bez puno trudna i razmišljanja skandinavski stil je veoma prost i zna se gdje šta ide.

Danas ćemo vam pokazati jednu lijepo uređenu garsonjeru koja se nalazi u jednoj starijoj, historijskoj zgradi u Geteborgu u Švedskoj. Ovaj mali dom im sve što mu je potrebno: komfort, izuzetnu funkcionalnost i poseban šarm. Pogledajte i sami:

Oglasi