UREĐENJE KUHINJE: Kompletan vodič za uređenje kuhinje u Božićnom stilu!

Kada uređujemo dom prilikom dolaska praznika želimo naravno da nam cijeli stan bude uređen u takvom stilu, odnosno da svaka prostorija odiše prazničnim duhom i da je lijepo uređena. Danas ćemo vam pokazati kako da uredite svoju kuhinju u prazničnom stilu! Nije uopšte komplikovano niti će vam biti potrebno mnogo novca, jednostavno vam treba dosta mašte i truda!

Na viseće elemente možete da dodate svakakvih ukrasa – pogledajte ovaj primjer sa slike. Možete napraviti nešto poput ovog ili dodati jednostavno neke viseće elemente nanizane na neku vrpcu ili slično.

Teglice same od sebe nas nekako podsjećaju na praznike, još ako ih ukrasite sa dodatnim zimzelenim dekoracijama ili cimetom, dobit ćete posve novi izgled! Nemojte da ih sakrivate, jednostavno ih izložite na vidno mjesto.

Zimzelene dekoracije nikad nisu pogreška! Dodajte na njih par ukrasa i naravno svijetleće lampice i ne treba vam nikakva više dekoracija za kuhinju! Ovo izgleda predivno i jedan je od klasičnih dekoracija koje se primjenjuju širom doma.

Vazne pune prazničnih ukrasa, šišarika i ormanenata izgledaju predivno bilo gdje u domu, u kuhinji međutim su pravi ukras koji dolazi baš do izražaja.

Napravite od salveta viseće vijence i stavite ih na viseću ili na radnu ploču.

Oglasi