UREĐENJE KUHINJE: Bijela kuhinja kao idealan primjer modernog doma!

 

Bijela boja se inače smatra monotonom bojojm te se savjetuje da se nikada ne koristi sama u uređenju jedne prostorije jer može da stvori hladan i dosadan enterijer. Međutim, sve je više i više primjera uređenja kuhinje sa samo bijelom bojom ili barem dominacijom bijele boje u prostoru. Danas ćemo vam pokazati uređenje kuhinje sa samo bijelom bojom koje su primjer uređenja modernog doma 21. stoljeća.

Bijela boja predstavlja eleganciju i profinjenost u stanu koja da je posebnu atmosferu od zavisnosti ostalih kuhinjskih elemenata i detalja u ovom slučaju, može da bude primjer ostalim ljudima i gostima koji dolaze u vaš dom i možda ih inspirišete da daju bijeloj boji šansu da preovladava u prostoriji.

U ovoj galerji slika ispod teksta ćemo vam pokazati par ideja i načina za uređenje kuhinje u kojoj preovladava bijela boja koja je upotpunjena sa različitim kontrastima, ukrasima i različitim podovima. Bijela boja može da vizuelno proširi prostor i da uvedu više svjetlosti u prostoriji nego što je ima. Pogledajte:

Oglasi