UREĐENJE KUĆE: Uređenje galerijske kuće sa historijskom podlogom

Iako su nekako stanovi više traženi kao i ideje za njihovo uređenje ipak kuće predstavljaju nekako veći objekat sa mnogim mogućnostima uređenja ali svakako to znači i veća posvećenost ali i više obaveza i zadataka. Današnji projekat i kuća nose isti naziv ”Gallery House”.

To je jedna kuća sa veoma velikom historijskom pozadinom koja je sagrađena čak početkom 20. vijeka. Arhitekta Carles Enrih u Barceloni, ima svoju poznatu firmu koja obožava da radi na ovakvim projektima. On je uspjeo da transformiše dom sa historijskom pozadinom u jednu modernu mediteransku kuća koja privlači mnogo pogleda ali i pažnje.

Ovaj dom je veom jedinstven baš zbog toga što ima funkciju kao galeriju jer spaja ulicu i unidrašnji dio dvorišta. Ovaj prostor ima šupu koja je renoviranja u jedan muzički studio. Jedan određeni komad terase pretvoren je u centralnu tačku ovog prostora.

Orginalan dom uređen je sa renoviranje i rušenjem starih fasada i ostalih stvari. Korištene su cigle i pločice. Keramika je uključena u dizajn ekterijera ali i enterijera i ima veoma visoku frekvenciju. Pogledajte i sami.

 

 

Oglasi