UREĐENJE ENTERIJERA: Praktičan i savremeni dom sa otvorenim policama

Police nisu toliko neophodan element u uređenju bilo kojeg enterijera i većinom ih ljudi smatraju nepotrebnim, dosadnim i da zauzimaju mnogo prostora. Međutim otvorene police su sasvim druga priča, svakom domu ova vrsta polica može da donese savremen i moderan izgled koji će biti upečatljiv.

Osim što su veoma pristupačne i praktične za skladištenje stvari, otvorene police su također idealno za vizuelno proširanje prostora, neke prostorije. Danas ćemo vam pokazati par primjera otvorenih polica koje će vas očarati!

Ovakvo uređenje sa otvorenim policama je savršeno za izlaganje svojih hobija, kolekcija slika, knjiga ili ako se bavite nečim ili sakupljate nešto.

Ako želite da vizuelno odvojite neke prostorije a stan mal je premal ili jednostavno nemate vremena ni želje da pravite novi zid, ogromne otvorene police mogu biti idealno riješenje za ovaj problem.

Galerija slika, osim što izgleda predivno, prostor će udahnuti posebno atmosferom i veseljem. Ovakve police će viuelno proširiti stan ili produžiti izgled plafona!