UREĐENJE DOMA: Uredite dom u skladu sa svojim godinama!

 

Nebitno da li se radi o modi ili o dekoracijama, enterijeru vaši zahtjevi nikada nisu isti ni kada ste mlađi ni stariji. Vaši ukusi i stil se mijenjaju, razvijaju i nadograđuje te dodatno definiše. Uz profesionalce možete svoj dom prilagoditi svojim potrebama i svojim godinama kako bi ste se osjećali sretno i zadovoljno.

Danas vam donosimo prilog jednog dizajnera enterijara Viktorija Hagan, koja nam je otkrila kako najbolje možete urediti svoj dom u skladu sa svojim godinama i šta bi trebali da ubacite, izbacite i kako da napravite razmještaj. Pa krenimo!

Ako se nalazite u svojim dvadesetima, ne postoji bolje vrijeme za eksperimentisanje različitih stilova. Dekoracija je uvijek na prvom mjestu stoga slobodno se prepustite svojoj mašti i tako ćete najbolje prilagoditi svoj životni prostor spram svojih potreba i hobija.

Kada se nalazite u svojim tridesetima ili četrdesetima, dizajeri kažu da se tada stavlja akcenat najviše na hedonističke momente. U to vrijeme bi već trebalo da imete igrađen svoj stil, ukus. Ukrasite svoj dom neutralnim bojama te prirodnim elementima, kupite neke antikvitete i ukrasite svoj dom!

Oglasi