All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

URBANA ZONA MONTPELLIERU: Potpuno renovirani stan u Francuskoj sa odličnim rasporedom

loading...

URBANA ZONA MONTPELLIERU: Potpuno renovirani stan u Francuskoj sa odličnim rasporedom

Francuska je poznata po svom sofisticiranom stilu sa komforom i notom toplote. Osim prelijepe i ukusne hrane, Francuska je itekako odmor za oči sa svojim građevinama i predivnim uređenjem eksterijera kao i enterijera. Današnji stan koji se namazi u Montpellieru je potpuno renoviran i redizajniran u modernu zonu koja će vas jednostavno oduševiti.

Dizajnerska firma Berngues le Pavec je se oglasila povodom renoviranja starog stana u nešto potpuno moderno i elitno. Oni su sa svojim novim dizajnom uveli poznatu toplotu i sofisticirani francuski stil kojim jednostavno odiše ovaj stan.

Stan se sastoji od velikog dnevnog boravka pa elegantnim podom od drveta. U njoj se nalazi bijela polica sa raznim knjigama koja je glavni detalj ove sobe. U dnevnom boravku nalazi se i mjesto za igru kao i TV za uživanje i opuštanje.

Osim dnevnog boravka nalazi se divna kuhinja sa staklenim akvarijem. Kuhinja je moderna sa crnom bojom i drvenom pločom. Spavaća soba je modernom i elitnog uređena a kupaonica je crno-bijelih detalja.

 

Tags: , , , ,

Related posts