URBANA OAZA: Londonski dom sa čarobnim,mističnim dizajnom!

Danas ćemo vam pokazati spektakularno uređenje jednog Londonskog stana koji ima dva sprata u jednoj visokoj, modernoj zgradi koja pruža svoj pogled na Čelsi i Kensington iz dnevnog boravka i sa privatnog balkona. Kijent koji je vlasnik ovog stana, tražio je da se od ovog stana napravi prava urbana oaza sa idealnim prostorom koji će služiti za primjem gostiju.

Također da ima i sobu sa luskuznim uređenjem za goste. Pored preuređenje i redizajna, studio za uređenje enterijera Kir Townsend napravio je predivan redizajn i novi raspored u stanu tako što je uklonio zid između kuhinje i dnevnog boravka. Ova mala promjena je donijela toliko prostora stanu ali sasvim novi koncept u kojem se uklopila trpezarija.

 

Tperazija modernog izgleda je svakako glavni žarišni element u kuhinji i daje veoma bitnu ulogu ali ujedno služi i kao veoma lijep dekorativni predmet u cijelom stanu. Paleta boja koja je korištena za uređenje ovog prostora jesu bogate, tamne boje koje preko dana daju sasvim novu dimenziju stanu a tokom noći su uljpšane sa perdivnim ambijentalnim osvijetljenjem.