URADI SAM: Cvijetni ramovi i ogledala koji će uljepšati svaku prostoriju!

Koliko puta ste poželjeli da osvježite svoj životni prostor ali niste znali šta možete tačno da uradite. Često tražimo nešto unikatno i posebno ali ipak tako nešto ne možemo pronaći ni u radnjama ni u buticima. Većinu takvih stvari možemo pronaći na internetu sa raznim savjetima i uputama za ‘uradi sam’ projekte koju su veoma zabavni a rezultati su fenomenalni i na kraju ćete se osjećati kao profesionalac.

Ovi cvijetni ramovi i ogledala koje ćemo vam danas pokazati kako se rade su savršeni primjer kako od nečeg jednostavnog možemo  napraviti nešto toliko lijepo i fantastično. Većina stvari što bacimo su neiskorišena prilika za neki savršeni URADI SAM projekat, tako da prije nego što nešto bacite pogledajte kako možete iskoristiti!

Ovi cvijetići su predivni i zaista daju prostoriji novi izgled i ko god da ih ugleda će biti oduševljen a vi ćete se osjećati fantastično što ste napravili nešto tako!

Video sa uputama je ispod i zaista je detaljan tako da ako se odličite da uradite ovo, sve će vam biti jasno i jednostavno za napraviti.