Dalila Dragojević poznata je po svojoj sposobnosti da izaziva kontroverze i zaokupi pažnju javnosti. Pored njenih kontroverznih postupaka, njen izbor odjeće je takođe postao tema žestokih diskusija, posebno u vezi sa njenim nedavnim odabirom odjevnih predmeta. U nedavnom incidentu koji je izazvao značajnu pažnju, Dalila je primijećena u provokativnom ansamblu dok je posjetila popularni noćni klub u Beogradu. Posebno je odlučila da se u potpunosti ukrasi folijom, stvarajući zagonetan i zadivljujući izgled. Umjesto da se bavi prilivom poruka koje su preplavile platforme društvenih medija, Dalila je donijela namjernu odluku da šuti, što je dodatno podstaklo spekulacije i ostavilo ljude da razmišljaju o osnovnom značaju koji stoji iza njenog nekonvencionalnog ansambla omotanog folijom.

 

naime, Dragojević vrlo je aktivna na popularnoj društvenoj medijskoj platformi TikTok, gdje često dijeli video snimke uživo na kojima se pojavljuju poznate ličnosti. U jednoj od ovih epizoda uspjela je da iznenadi svoju publiku priznavši da i dalje gaji duboku naklonost prema bivšem supružniku Dejanu, iako ga je javno izdala u rijalitiju “Zadruga”, pored Filipa Cara. Nakon ovog neočekivanog otkrića, Cale, utjecajna ličnost, obavijestila je Dalila da je njeno učešće u emisiji uživo s bivšim mužem izazvalo reakciju njenih pratilaca, koji su je počeli napadati na internetu. Međutim, i pored negativnih povratnih informacija, Dragojević je ostala odlučna i nedirnuta vijestima. Cale je započeo svoje objašnjenje prepričavajući intenzivne kritike i osude s kojima se lično suočio od strane onih oko sebe.

 

Rasta je poslao zahtjev za prijateljstvo na platformi društvenih medija. Ova neočekivana akcija dovela je do nepredviđenog preokreta jer smo se našli u video sesiji uživo.

Oglasi