Svetlana Ceca Ražnatović je poznata pjevačica, koja je stekla je ogromnu popularnost na našim prostorima. Pošto je na sceni skoro 30 godina, njeno ime je često u centru pažnje, ne samo zbog njenog muzičkog umijeća već i zbog njenog privatnog života, koji je oduvijek bio tema javnog interesa. Mediji je redovno objavljuju na naslovnim stranama, zahvaljujući brojnim obožavaocima. Poznato je da Ceca već skoro 20 godina živi u luksuznoj vili na Dedinju, a sa njom živi i njena sestra Lidija sa porodicom.

 

Ceca i Lidija bliske su i zbog minimalne razlike u godinama od samo jedanaest mjeseci. One su toliko povezane da je Lidija donijela odluku da se sa suprugom preseli u Cecinu luksuznu vilu, odlučivši se za zajednički život. Lidijin supružnik je niko drugi do cijenjeni bivši fudbaler, Predrag Ocokoljić, sa kojim je u srećnom braku već skoro dvadeset godina. Par je dobio sa četvoro djece, koja svi žive skladno u raskošnom naselju Dedinje.

 

Ceca je učesnica rijalitija “Ceca i deca” koji gledaocima pruža pogled iznutra u život pjevačice i njene porodice. Opšte je poznato da Ceca i njena sestra Lidija dijele neraskidivu vezu. Ceca je tokom emisije govorila o tome kako se snalaze u svojoj vezi, ističući njihovu snažnu povezanost i činjenicu da se nikada nisu razdvojile. Međutim, Ceca je nedavno najavila da će se preseliti i brine kako će se snaći bez sestre. Veljko, Cecin sin, potvrdio je da se on i njegova porodica sele iz Beograda, a Ceca se našalila da će ostati sama u kući ako se preseli sa njima. Uprkos tome, Ceca je otkrila i da će Lidija živjeti u blizini u Ljutici, pored Bgdanine vile, pa će i dalje moći da se viđaju.