Nakon pauze Nikola Jokić pokazao je nakolnost prema svom rodnom gradu Somboru, jer se često vraća kući iz djetinjstva i pokazuje veliku posvećenost porodici.

A njegovo djetinjstvo vežu ga samo lijepe uspomene i sretno provedene dječije dane. Nikola je stanovao na 4tom spratu zgrade, al njegova poridca se presila u stabeni kompleksa sa dva stana gdje trenutno borave.

Iako je izgradio preostrano imanje sa pet kuća za svoju porodicu brata i sestru Nemanju i Strajinju, kao i roditelje Mikolu i Nataliju, Nikola je emotivno vezan za kuću u kojoj je odrastao.

Jokićev komšija je otkrio da je on uložio značajna sredstva u svoj dom, kao i u imovinu svojih roditelja. Otišao je čak i do kupovine njihovih prethodnih imanja i zemlje. Nadalje, poznat je po svojoj posvećenosti pružanju podrške članovima svoje porodice kad god za to ima mogućnost i priliku, nudeći značajnu pomoć.

Spominjalo se da je i sam Jokić živio skromno, kao i ostala djeca iz njegove škole. To je jedan od razloga zašto on strastveno vraća ne samo svojoj porodici, već i drugoj djeci kojoj je to potrebno.

 

Oglasi