Na našim prosotirima postoji jedna po malo šaljiva izreka koja glasi da je za djevojku jako važno znati dobro se udati, pri čemu s emisli da obna zna izabrati muža koji će joj pružiti raskošan i luksuzan život. Naša današnja junakinja je upravo to i uradila i svoj brak je jako dobro unovčila. Slavice Ecklston, poznate i kao Rodić, ističe se kao jedna od najimućnijih žena na našim prostorima.Zanimljivo je da bivša supruga poznatog magnata Formule 1 Bernieja Ecclestonea sada stoji kao jedna od najbogatijih žena na svijetu, s procijenjenim bogatstvom od približno 1,2 milijarde dolara.

ipak, njezina prošlost daje potpuno suprotnu sliku.Podrijetlom iz siromašne sredine, krenula je na put prema financijskoj neovisnosti 1980-ih kroz karijeru modela. Serendipity se umiješao kada su joj se putevi slučajno susreli s Berniejem, a od tog trenutka nadalje, odvijala se nevjerojatna priča.

Riječanka Slavica Radić proizašla je iz skromnog odrastanja i našla se u braku s renomiranim likom iz svijeta Formule 1 Berniejem Ecclestoneom. Slavičine formativne godine bile su u velikom kućanstvu, no njezina egzistencija bila je daleko od željene, osobito nakon razvoda roditelja. Potječući iz stanja siromaštva, iskoristila je svoju fizičku privlačnost za stvaranje prihoda, otisnuvši se u područje manekenstva u ranoj fazi svog života.

Put prema uspješnoj karijeri modela odveo ju je u Milano, gdje se ozbiljno posvetila poslu i počela zarađivati ​​pozamašne prihode. Nije ni slutila da će u Italiji naići na par očiju koji će je plijeniti više od dvadeset godina.

 

Slavica sa tek 23 godine pobrala je priznanje renomiranog modnog brenda “Armani” koji ju je primio u svoje manekenske redove. Nakon toga je angažirana da sudjeluje na prestižnim utrkama Formule 1 koje su se održavale u Monzi. U to je vrijeme privukla pozornost Bernieja Ecclestonea, koji je tada imao 50 godina i bio vlasnik jednog od natjecateljskih timova.

Bernijeva visina iznosila je samo 158 centimetara, dok je njezin kolega bio visok 180 centimetara. Međutim, pravi izazov ležao je u njihovoj nesposobnosti da premoste komunikacijski jaz, jer nisu uspjeli pronaći zajednički jezik ni u jednom jeziku. On nije govorio engleski, a ona nije govorila talijanski. To ih je dovelo do toga da uđu u vezu, koja je na kraju dovela do braka. Međutim, njihova zajednica je na kraju razvrgnuta zbog Berniejeve silne strasti prema utrkama, što je rezultiralo razvodom koji je okončan u samo 58 sekundi. Unatoč drugom braku, Bernie Slavicu i dalje smatra svojom najiskrenijom i najdubljom ljubavi.

U neposrednoj blizini Hyde Parka, njihova rezidencija bio je visoki neboder od devet katova u vlasništvu poznatog arapskog magnata Khashoggija.

Berni je prve četiri razine zgrade pretvorio u svoj uredski prostor, dok je gornjih pet katova postao naš raskošni stan u Londonu s prekrasnim pogledom. Slavica je ponosno spomenula postojanje bazena na najvišem katu. No, vrlo brzo otkrila je neočekivanu manu – česte susrete s poslovnim suradnicima svoga supruga na katu. Zbog toga, čak i kada je pratila djecu u park, Slavica je imala zabranu nošenja udobnih trenirki.

 

Godine 2008. odjeknula je vijest da je brak Slavice i Bernija, koji je imao dvije kćeri, pred raspadom. Britanski list prvi je objavio da je 50-godišnja Slavica napustila njihovu rezidenciju vrijednu 10 milijuna funti i angažirala pravnog zastupnika.

Suprotno napisima koji su kružili medijima, Berni je opovrgnuo te tvrdnje i ustvrdio da se Slavica samo privremeno preselila zbog prevelike buke koja je dopirala sa susjednog gradilišta. No, realnost je bila takva da je Slavica zapravo ostavila Bernija. Nesloga između njih pripisivala se Bernijevoj nepokolebljivoj predanosti poslu, zbog čega se njegova žena osjećala neispunjeno. Čak je jednom prilikom izjavila da je ne zanima bračni život.

Slavica je izrazila nezadovoljstvo svojim partnerom, ističući njegov nedostatak angažmana izvan posla. Opisala je njegovu rutinu kasnog vraćanja kući, večere i odmah spavanja, čak i tijekom odmora. Prema Slavičinim riječima, nije pokazivao interes za ništa osim posla, nedostajali su mu hobiji i drugi su mu bili nezanimljivi.

 

Slavica je željno iščekivala dan kada će se njezine kćeri osamostaliti kako bi ona mogla krenuti u samostalan život. Neke biografije čak su spominjale Slavičine nasilne sklonosti prema Berniju, priznajući da je bila svjesna da je njegova najveća ljubav unatoč fizičkom nasrtaju.

Dana 10. ožujka 2009. brakorazvodni postupak završio je u samo 58 sekundi jer je sudac brzo izrekao presudu. Podjela imovine je lako i prijateljski riješena. Slavica je iz postupka izašla s više od milijardu dolara vrijednim nekretninama i udjelima u raznim dionicama, čime je učvrstila svoj status jedne od najbogatijih Srpkinja u svijetu. Za to vrijeme njezine kćeri Tamara i Petra, zajedno s kumčetom Đinom, uživaju u obilju bogatstva svojih roditelja, odrastajući okruženi raskoši.

Oglasi