Nesumnjivo, Marija Šerifović, pop pjevačica, važi za jednu od najuglednijih i najtalentovanijih ličnosti u čitavoj muzičkoj industriji regiona. Njen izuzetan i snažan vokal bez napora osvaja srca svakog slušaoca. Tokom svoje izuzetne karijere, postigla je ogroman uspjeh i privukla velike publike na svoje koncerte, bez obzira na kapacitet mjesta. Njene predstave su toliko tražene da je nabaviti karte za njih gotovo nemoguće.

 

Posebno se istakla njena trijumfalna pobijeda na Pjesmi Evrovizije 2007. godine sa pjesmom “Molitva”, koja je rezultirala da Beograd bude izabran za cijenjenog domaćina ovog renomiranog muzičkog takmičenja. Štaviše, njen najnoviji album, “Dobar dan”, brzo je osvojio obožavanje njenih odanih fanova. Dugogodišnje učešće u žiriju renomiranog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” potvrdilo je njene izuzetne mentorske sposobnosti, jer je svoje kandidate uspješno vodila do pobede. Pored svog izuzetnog pjevačkog talenta, Marija se istakla i kao komunikator, što je navelo autora ovog teksta da teži ka usavršavanju vlastitih govornih vještina. Uprkos pandemiji izazvanoj korona virusom, Marija se hrabro upustila u kreiranje sopstvenog YouTube kanala koji je privukao veliki broj pratilaca i pozamašnu zaradu. Nedavno je Marija obradovala svoju majku Vericu poklonivši joj luksuzan stan u sopstvenoj rezidenciji, demonstrirajući svoju velikodušnost i privrženost porodici.

 

Marija se otvoreno identifikuje kao članica LGBTQ zajednice, koja je privukla značajnu pažnju javnosti prema njenom ljubavnom životu. Iako postoji mnogo radoznalosti, identitet njenog romantičnog partnera ostaje nepoznat. Tokom nedavnog koncerta u Beogradu, Marija je prijatno iznenadila publiku pozvavši talentovanu pjevačicu Sanju Vučić da joj se pridruži na bini. Očarana Sanjinim vokalom, Marija je zaigrano predložila brak, a Sanja je odgovorila na sličan način, stvorivši bezbrižan trenutak za sve prisutne.

 

 

Oglasi