Gradom se šuška o braku Duška Tošića i Jelene Karleuše, uključujući i spekulacije o skorom razvodu. Međutim, uprkos prethodnoj najavi o namjeri da se rastanu, par tek treba da donese konačnu odluku. Neki smatraju da bi razlog odlaganja mogla biti njihova snažna ljubav jedno prema drugom i posvećenost dvoje djece, Ateni i Niki. Karleuša je nedavno izrazila tugu zbog mogućnosti razvoda, napomenuvši kako će to negativno uticati na srećno i zdravo odrastanje njihovih kćerki.

 

Duško Tošić, bivši fudbaler koji je postao uspješan sportski agent, odlučio je da svoju brakorazvodnu parnicu stavi na čekanje na neodređeno vrijeme. Počeo je cijeniti trenutnu životnu situaciju u kojoj provodi malo ili nimalo vremena u svom stanu, što olakšava život. Zbog njegovih dugih putovanja u poslovne svrhe, njihov životni aranžman im dobro ide. Duško je uvijek u potrazi za novim prilikama da podrži i otkrije mlade sportiste koji će mu donijeti finansijski uspjeh. Iako je svoja putovanja ograničavao na liniju Beograd-Novi Sad, nedavno je proširio vidike i vratio se u Tursku u potrazi za novim talentima.

FK Bešiktaš je neizmijerno ponosan na zapažena dostignuća koja je Duško Tošić postigao tokom svoje sjajne karijere profesionalnog fudbalera. Njegovi izuzetni trijumfi na terenu ne samo da su donjeli slavu klubu, već su mu pružili i uzbudljive prilike da se upusti u oblast sportske agencije, omogućavajući mu da pokaže svoje ogromno znanje i vještine u drugom domenu. Sa nepokolebljivom strašću prema menadžerskim odgovornostima, Tošićeva duboko ukorijenjena veza sa gradom natjerala ga je da se vrati, gdje je ne samo postigao zapažene profesionalne trijumfe, već i uspostavio neprocjenjive veze koje su ostavile trajan utjecaj.

 

Oglasi