Kruševac je stekao reputaciju po stvaranju izuzetnih glumaca i pjevača, poput Milice Todorović, kojoj se njen rodni grad veoma divi. Uprkos tome što je kao mlada napustila Kruševac, Miličina porodica i prijatelji i dalje žive tamo, a ona željno iščekuje povratak u svoju porodičnu kuću. Prilikom posjete ekipe “Metra moga sela” stanu Milice Todorović, otkrili su njenu baku kako s ljubavlju govori o talentovanoj pjevačici. Prema riječima njene bake, Milica posjeduje izuzetne kvalitete kao ličnost i umjetnica, ispoljavajući iskren i plemenit duh sa snažnom željom da pomaže i inspiriše druge. Milica je djetinjstvo provela u kući u blizini bakinog stana u Kruševcu. Njena baka se prisjeća da kada god Milica dođe u posjetu, ona ostaje nepromjenjena, uvijek ima prirodno i opušteno držanje. Baka se rado sjeća Milice kao ljupkog djeteta, stalno prijatnog i nikad nemirnog.

 

Dok je njena baka bila napolju, čula je prelijep glas kako pjeva. Zaintrigirana, otišla je u istragu i otkrila Milicu na terasi. Baka se raspitivala da li Milica pjeva, a Milica je to potvrdila. Iznenađujuće, otkriveno je da je Milica u djetinjstvu pobijedila na takmičenju Zvezde Granda, uprkos tome što je lagala o svojim godinama. Baka se toplo prisjetila ovog trenutka pred kamerama televizije Blic, poželjevši Miličino zdravlje i zaštitu. Na pitanje o Miličinoj budućnosti, kao i većina mladih, njeni rođaci se često raspituju o izgledima za brak. Na pitanje bake da li želi da se Milica uskoro uda, Milica je zahvalno odgovorila: “Hvala Bogu, biće to”. Ona je dalje naglasila da svako ima svoju sudbinu, a iako je Milica bila u naizgled savršenim vezama, nešto nije u redu.

 

 

Bilo joj je važno da bude oprezna dok ne nađe pravog partnera, iako u životu nema garancija. Milica je takođe doživjela značajan uspjeh u svojoj karijeri, posebno u pank operi Emira Kusturice “Dom za vešanje”, na koju je njena baka izuzetno ponosna. Kruže glasine o Miličinoj potencijalnoj prilici za snimanje u inostranstvu, ali njena baka nije sigurna u njenu valjanost. Ipak, priznaje Miličin urođeni glumački talenat. Baka je govorila iskreno, izražavajući divljenje onima koji su iskreni i transparentni. Posebno je pohvalila dijete koje poznaje, ističući njihovu jedinstvenu ličnost i odbijanje da se prilagode društvenim normama.

 

Oglasi