Svekrva balkanskog pevača Aleksandre Prijović od samog početka je hvalila svoju snaju. Bila je oduševljena što je njen sin pronašao posvećenu, marljivu ženu koja joj je rodila unuka Aleksandra.

Kako je Aleksandrina muzička karijera napredovala, Zorica ju je prihvatila kao jedno od svoje dece. Tokom godina Aleksandrina naklonost prema Zorici je rasla, a sada obe žene mogu sa sigurnošću da potvrđuju svoju duboku naklonost jedna prema drugoj.

Kako u medijima kruže glasine o potencijalnim bračnim problemima između Aleksandre Prijović i njenog supruga Filipa, razumljivo je zapitati se kako Filipova majka Zorica reaguje na takvu vest. U slučaju bilo kakvog nesporazuma između para, na čijoj bi strani bila ona? Srećom, nije bilo većih sukoba između pevača i kompozitora, čak ni u odnosu na ranije glasine o mogućoj ljubomori i nesuglasicama sa njihovim menadžerom, što je pretilo da izazove razdor.

Potomak poznatog estradnog umetnika, Bobe Živojinovića, otkrio je rešenje za prevazilaženje teškoća koje nosi javni život. Tokom Aleksandrinog rođendana, Filip i Zorica su objavili zajedničke fotografije na svojim “Instagram” nalozima, što snažno sugeriše da među njima nema razdora ili razdvajanja.

Aleksandra Prijovič, poznata srpska pop pevačica, udata je za Filipa Živojinovića, sina legendarnog tenisera Slobodana Živojinovića i Zorice Naki. Par se vjenčao 2019. godine i imaju sina Aleksandra. Njihovi životi i brak su često u centru pažnje medija i javnosti u Srbiji. I pored pokušaja uzbunjivača da stvore sukobe u porodici Živojinović, čini se da takvih problema nema. Ovaj zaključak potkrepljuje i fotografija koju je postavila Aleksandrina svekrva, na kojoj grli svoju snaju i ostavlja srdačnu poruku za nju.

Oglasi