Čuveni glumac i ozloglašeni zavodnik Akin Akinozu, poznatiji po ulozi Mirana Aslanbeja u popularnoj turskoj sapunici “Nemoguća ljubav”. Ova serija je stekla ogromnu popularnost na našim prostorima, a rijetko se može naći neko ko nije upoznat sa njom. Akinozuov portret šarmantnog Mirana donio mu je svjetsko priznanje i obožavanje, uz mnoge žene koje su se zaljubile u njega. Mediji, posebno naši, pokazali su veliko interesovanje za njegov lični život, što je dovelo do glasina o vezi sa Karleušom. Izvještaji sugerišu da se Akin prije nekoliko godina suočio sa značajnim problemima sa svojom dugogodišnjom djevojkom Sandrom Peštemalcijan, zbog njenog stalnog konzumiranja slika i video snimaka na kojima se pojavljuje srpska pop diva.

 

Za to vrijeme, pojavile su se glasine da je Pestemalciyan čak izrazila svoj bijes i rekla mu da više ne želi da ga vidi. Bliski izvor paru otkrio je da se očekivalo da će se Akin i Sandra vjenčati, ali izgleda da su njihovi planovi propali. Isti izvor je napomenuo i da, uprkos tome što je u vezi sa Sandrom, Akin aktivno prati Jelenin Instagram nalog. Jelenine zadivljujuće fotografije samo su mali uvid u uspjeh koji je popularna pjevačica postigla tokom godina. Vjerni obožavalac Jelene Karleuše je potpuno svjestan toga i nastavlja da pruža podršku lajkovima njenih objava, čak i nakon problema u vezi.

 

Međutim, uprkos činjenici da su Akin i Sandra i dalje sretno zajedno, čini se da je potencijalna ljubomora bila samo manji problem u njihovoj vezi. Akin Akinozu, koji je rođen 1990. godine, jedino je dijete poznate glumice Ozlem Akinozu i ugostitelja Tamera Akinozua. On je dvanaest godina mlađi od Jelene. Akinov djed po majci, Sureia Arin, bio je jedan od prvih pionira u televizijskom predstavljanju na TRT-u, a njegov pra-ujak, Suha Arin, poznat je kao “otac turskih dokumentarnih filmova”.

S obzirom na njegovu uspješnu i umjetničku porodičnu lozu, nije iznenađujuće što se Akin bavio glumom, iako je profesionalno matematičar. Akin je u početku išao u srednju školu TED u Ankari, a kasnije je diplomirao matematiku na Kalifornijskom univerzitetu u Berkliju. Tamo je boravio otprilike šest godina prije nego što je na kraju odlučio da nastavi glumačku karijeru, što će mu na kraju priskrbiti divljenje obožavateljica širom svijeta.

 

 

Oglasi