Duško Tošić je penzionisani fudbaler koji trenutno obavlja funkciju menadžera jednog kluba. Ipak, najpoznatiji je javnosti po tome što je suprug proslavljene pjevačice Jelene Karleuše, sa kojom je u sretnom braku dugih 15 godina. Par ima dvije preslatke kćerke, Atinu i Niku. Njihov ljubavni život je itekako zanimljiv javnosti. Duško je još u mlađim godinama maštao o Jeleni Karleuši, koja je tada već bila istaknuta zvijezda. Njegovo divljenje Jeleni bilo je vidljivo iz brojnih njenih postera koji su krasili zidove njegove sobe.

 

Duško i Jelena započeli su vezu kada je on imao samo 21 godinu. Nakon dvije godine zajedničkog života, vjenčali su se iako je Jelena živjela u drugoj državi. Tokom braka, par se suočavao sa brojnim izazovima, ali su uspjeli da ih savladaju. Međutim, Jelena je nedavno na svom Instagram profilu objavila šokantnu objavu da se ona i Duško razvode. Otkrila je da se on više ne osjeća kao dio njihove porodice. Uprkos ovoj objavi, nije bilo dalje rasprave niti potvrde o razvodu. Duško i dalje živi u njihovoj kući, ali se ne pojavljuju zajedno.

 

Duško nije mnogo aktivan korisnik društvenih mreža i rijetko kroz slike dijeli svoje mjesto boravka ili aktivnosti. Međutim, nedavno je otišao iz Srbije i uputio se u Budimpeštu i Linc, gdje trenutno prisustvuje lokalnoj fudbalskoj utakmici. Evidentno je da Duško ima jaku strast prema fudbalu, iako se sam više ne bavi tim sportom, a ta ljubav prema igri mu je nezamjenjiva i može se reći najveća ljubav od svih. Koje je vaše mišljenje o Dušku i Jeleni?