Milan Topalović Topalko, poznat po svojoj strasti za pecanjem i ljubavi prema prirodi, nikada ne propušta priliku da uživa u ljetovanju u mirnom utočištu svog luksuznog broda “Helena”. Ovaj izuzetni plutajući raj, nazvan po njegovoj voljenoj, savršeno utjelovljuje njegove jedinstvene sklonosti i zahtjeve. Nedavno je donio odluku da svijetu otkrije zadivljujuću unutrašnjost ovog veličanstvenog plovila.

 

Stol i klupe na otvorenom prostoru u zadnjem dijelu broda stvaraju savršeno mjesto za opuštanje i druženje. Krećući se unutra, Topalko je pažljivo dizajnirao unutrašnjost kako bi osigurao da ništa ne nedostaje. Unutar brodske kabine otkrit ćete potpuno opremljenu kuhinju i udobno kupatilo. Za odmor postoje dva udobna kreveta, s posebnim naglaskom na prostrani bračni krevet ograđen toplim drvetom. Ne samo da je uživanje u hrani redovna pojava na ovom brodu, već je i stolica za ručavanje izrađena od najkvalitetnijeg drveta.

 

Topalko je čak donjeo odluku da proda svoj specijalni trpezarijski sto, koji je procjenjen na 100.000 evra. Naglasio je važnost osnovnih ljudskih potrepština kao što su voda, zrak, hrana, odjeća i sklonište, koje su neophodne za život. Osvrnuo se na koncept želja i istakao da što više žudimo, to više doživljavamo bol, naglašavajući značaj pronalaženja zadovoljstva u jednostavnim zadovoljstvima. Topalko je prepoznao značaj trenutka i promijenio smjer svog života, uronivši se u užitak pecanja i opuštanja na rijeci. Njegovo novostečeno plutajuće prebivalište, nazvano “Helena”, postalo je ostvarenje njegove čežnje za lakoćom i motivacijom. Trenutno je u stanju da svoje vrijeme posveti komponovanju pjesama i prepuštanju dokolici, efikasno upravljajući svojim obavezama i uživanjima u slobodnom vremenu.