Danas je broj razvoda u velikom porastu i čini se da je tradicionalno tumačenje porodice kao osnovong stuba duštva ozbiljno urušeno. To nam pokazuju i primjeri poznatih parova za koje se mislilo da imaju skoro pa savršene brakove. Dragana Mirković je nakon dugogodišnjeg braka dugog dvije decenije odlučila da podnese zahtjev za razvod od supruga Tonija Bijelića.” Teška srca moram prenijeti vijest da sam poduzela prve korake ka okončanju našeg braka. Veza između Tonyja i mene stalno je erodirala tokom dužeg perioda, što nas je dovelo do toga da vodimo odvojene živote i živimo u različitim rezidencijama”.

 

Suočen s brojnim sukobima koje je izgledalo nemoguće riješiti, neumorno sam radio na održavanju zajednice koju smo nekada njegovali, vođen svojim nepokolebljivim principima i dubokim osjećajem dužnosti prema mojim najmilijima.

Vremenom se distanca između nas nastavila povećavati i postalo mi je jasno da držanje veze koja je odavno izgubila svoju funkcionalnost nanosi više štete mojim voljenima nego da se rastanemo razvodom.

Cela Srbija ostala je u neverici kada je saznala da jedna od najomiljenijih pop pevačica, za koju se verovalo da ima savršen brak, podnosi zahtev za razvod. Čini se da se raskid brakova među javnim ličnostima brzo širi, a vijesti o raskidima se pojavljuju gotovo svakodnevno, zatečući sve nespremne

. Nedavnim naslovima dominira neočekivana objava Dragane Mirković o razvodu, koja je mnoge ostavila u šoku. Katalizator za kraj njihove 24-godišnje veze bilo je novopronađeno romantično interesovanje Tonija Bijelića.

 

Mediji i šira javnost ostali su zatečeni iznenadnim razlaskom Dragane Mirković i Tonija Bijelića. Činilo se da je odnos između poznatog narodnog umjetnika i austrijskog poduzetnika bio bez problema, bez očiglednih naznaka problema. Zapravo, činilo se da imaju sve, uživajući u luksuznim odmorima i ekstravagantnim poklonima, ponosno pokazujući svoj raskošan životni stil na svojim Instagram nalozima u posljednje vrijeme.

Poruka Dragane Mirković javnosti bila je neosporno jasna – i pored postojanja brojnih nepomirljivih razlika, uložila sam sve napore da očuvam zajednicu koju smo nekada imali, vođeni svojim vaspitanjem i dobrobiti moje porodice.

Reči podrške brzo su stizale od kolega iz industrije zabave, dok je, za razliku od toga, njen bivši muž odlučio da izbriše svoje naloge na društvenim mrežama i povuče se iz očiju javnosti.

Ipak, njegova odluka da se povuče nije dugo trajala, jer su njegovi predstavnici odmah objavili podužu izjavu u kojoj su opovrgnule brojne spekulacije, uključujući i onu u kojoj se sugerira da je Toni bio povezan s ljubavnikom.

 

Suprotno lažnim tvrdnjama, ne postoji tačna pretpostavka da je gospodin Bijelić umešan u romantičnu vezu sa osobom koja je 15 godina mlađa od njega. U svjetlu ovoga, moj klijent, gospodin Bijelić, želi naglasiti da se on dosljedno ponaša sa integritetom, poštovanjem i kao posvećena osoba orijentisana na porodicu, kako u svojim ličnim tako iu profesionalnim nastojanjima.

Osim toga, ističe da se nikada nije upuštao u radnje koje bi opravdale navedene najave, te izražava zahvalnost medijima što su prepoznali njegovu želju da zaštiti svoju porodicu i očuva ličnu privatnost suzdržavajući se od komentarisanja sadašnjih okolnosti.

U skladu sa Zakonom o informisanju, pravni zastupnik Tonija Bijelića za Republiku je izjavio da će protiv medija biti pokrenut sudski postupak zbog narušavanja časti i ugleda gospodina Bijelića i njegove porodice.

 

Tony je odlučio da se više ne skriva od online zajednice i umjesto toga prihvati svoju javnu prisutnost, nastavljajući svoj život na isti način kao što je to činio do sada.

Naime, supružnik Dragane Mirković podelio je sliku na kojoj uživa u popodnevnoj kafi ispred raskošnog austrijskog hotela, a na osnovu fotografije izgleda da sedi sam.

Oglasi