– Dragana i Toni Bijelić su definitivno glavna vijest na domaćoj estradi u posljednjih par dana. Njihov razvod braka nakon 24 godine, sve je šokirao, a sve je iznenadila vijest, da njih dvoje uopšte nisu živjeli zajedno u posljednje tri godine. 

  • Brak poznate balkanske pjevačice Dragane Mirković i biznismena Tonija Bijelića smatran je uzorom harmonije u industriji zabave. U više od 20 godina zajedničkog života nikada se nisu našli u bilo kakvom skandalu, pa su mnogi ostali začuđeni kada je pjevačica objavila odluku o razvodu. Njihove iznimne roditeljske vještine, koje se očituju u odgoju sina Marka i kćeri Manuele, izazvale su njihovo divljenje. Nadalje, njihovo ogromno bogatstvo nije promijenilo njihovu prizemljenost; nego dosljedno pružaju ruku pomoći onima u potrebi.

Pjevačica je otkrila da se njihov odnos s Tonijem s vremenom značajno promijenio, do te mjere da sada žive odvojene živote i već tri godine ne dijele dom. Unatoč neporecivim razlikama koje se ne mogu riješiti, pjevačica je dala sve od sebe kako bi spasila nekoć uspješnu zajednicu, vođena njihovim odgojem i privrženošću obitelji. Ipak, na kraju su shvatili da je ostanak u stagnirajućem i neuspješnom braku nanio više štete njihovim voljenima nego njegov raskid.

Toni, za razliku od Dragane, više od dva desetljeća održava tajanstvenost oko njihovog privatnog života. Unatoč Draganinom statusu ugledne osobe na našim prostorima, Toni je njihove osobne afere uspješno skrivao od očiju javnosti.

Pojedinac o kojem je riječ, čiji je pravi identitet Antonije Bijelić, na svijet je došao u Beču 1973. godine. Podrijetlom je iz sela Šimići, smještenog nedaleko od centra Banje Luke, zanimljivog je porijekla.

Školujući se u Austriji, od malih je nogu pokazivao iznimnu marljivost. Uz nepokolebljivu potporu roditelja, na poduzetnički put krenuo je u nježnoj dobi. Potpirujući svoju strast prema automobilima, pretvorio ju je u unosan poslovni pothvat koji mu je donio golemo bogatstvo. Dok je javno priznanje stekao tek u 26. godini, sve se promijenilo susretom s Draganom.

U Beču je uspostavio svoje carstvo uz pomoć pjevačice, koja je odigrala ključnu ulogu u tome da mu pomogne u ostvarenju njegovih težnji i ambicija. Upravo ga je njezin utjecaj potaknuo da se preseli tijekom vrhunca njezine popularnosti.

Ova osoba posjeduje više poduzeća unutar automobilskog sektora, uključujući značajnu akviziciju Majbaha, tvrtke poznate po proizvodnji vrhunskih vozila čija je cijena minimalno 70 tisuća eura. Većina brendova u njegovom vlasništvu uživa široku prepoznatljivost ne samo u Srbiji već iu dijaspori.

  • Duboki interes Tonija Bijelića za automobile, koji dijeli sa svojim sinom, nadopunjen je njegovim dugogodišnjim vlasništvom nad građevinskim obrtom. Osim toga, Toni je uz Draganu ponosni vlasnik “DM SAT”, televizijske kuće iz Požarevca koja emitira program putem satelita.

Nadalje, prije desetak godina donio je odluku o nabavi grandioznog dvorca “Ebenfurt”, koji se prostire na impresivnih 12 tisuća četvornih metara, a nalazi se na prostranom posjedu od jednog i pol hektara. Nakon opsežne restauracije, ova se izvanredna građevina trenutno procjenjuje na približno 50 milijuna eura.

U veljači 2010. cijenjena regionalna glazbenica i njezin suprug kupili su posjed i pokrenuli sveobuhvatnu obnovu raskošne građevine. Na službenim stranicama dvorca ističe se kako je Dragana i Toni kupnjom ne samo sačuvala ovu vrijednu nekretninu, već je i spasila od propadanja uzrokovanog neumoljivim protokom vremena.

Vrijednost ovog dvorca nadilazi puku materijalnu imovinu; postoji dublji značaj. Neopisiva je senzacija lutati upravo tim sobama koje je tijekom 17. stoljeća zalazila i sama Marija Terezija, kako se pjevač rječito izrazio.

Unutar dvorca nalazi se velika plesna dvorana, prostor koji pjevačica i njezina obitelj koriste za radosna okupljanja. Osim toga, trenutno se radi na uspostavi muzeja na imanju. Govoreći o svom raskošnom imanju, Dragana je spomenula da ne zna točan broj soba u svom domu. Međutim, nadaleko je poznato da se dvorac može pohvaliti impresivnim brojem od 235 prozora.

Njihov se susret odvijao na zadivljujući i intrigantan način.

  • Tijekom mog posjeta Beču na dva koncerta, imao sam zadovoljstvo upoznati Tonija. U to vrijeme nisam bio svjestan da će ovaj susret biti nešto neobično, jer je to bio samo jedan događaj među bezbroj drugih. Kad je organizator stigao u moj hotel po mene, primijetila sam da je u njegovoj pratnji visoki mladić po imenu Toni. Ispostavilo se da se organizatoru pokvario auto, pa mu se Toni pridružio kako bih osigurao dolazak do mjesta koncerta. Nakon koncerta ljubazno su me odvezli u hotel. Sljedeći dan, unatoč tome što je organizator popravljao auto, Toni je opet došao po mene. Tijekom ovog drugog susreta imao sam priliku pobliže promatrati Tonija. Kad je koncert završio, sigurno su me vratili u hotel. Kasnije sam ispričao tu priču, rekavši: “Završio sam taj drugi koncert, vratili su me u hotel…

Godine 2000. Toni i Dragana su se vjenčali. Toni je živio u unajmljenom momačkom stanu od 50 četvornih metara, dok je Dragana uživala u luksuzu života u jednoj od najvećih i najfinijih beogradskih kuća.

U dobi od 32 godine moja želja za djecom i partnerom izvan industrije zabave bila je jaka. Unatoč svim nejasnoćama koje se mogu pojaviti, pokazalo se da je moja odluka bila ispravna. Zadovoljan sam ishodom jer sada imam dvoje nevjerojatne djece. I dalje se posvećujem svom poslu, održavajući marljiv način razmišljanja kao da nemam ništa, jer čvrsto vjerujem u važnost napornog rada. Trenutno je moj rad usmjeren na pomaganje drugima.

Tijekom uspona i padova, Toni je bio stalno prisutan za nju, dok bi joj istovremeno uspješni poduzetnik pružio značajnu podršku dok je njezina glazbena karijera napredovala.

Prema ekskluzivnim informacijama do kojih je došao Kurir, Bijelić je 1999. godine u Hrvatskoj doživio tešku prometnu nesreću, zbog čega je renomirani regionalni glazbenik naprasno prekinuo svoju američku turneju i odmah se vratio u Austriju.

Oglasi