TITO iz Zenice IMA 49 ŽENA i djece preko 50: Traži 50. ŽENU i ima posebne USLOVE

Tito, stanovnik Zenice, tokom svog života uspješno je rodio više od 50 djece, sa ukupno 49 žena. Prema sopstvenom iskazu, trenutno ima oko 250 unučadi.
Taib Seferović, poznat i kao Tito, trenutno boravi u hotelu Vrbas u Donjem Vakufu. Pored uloge noćnog čuvara, povremeno preuzima i obaveze recepcionera.
Tokom svog života, bio je blagoslovljen društvom sa zapanjujućim brojem od 49 žena. Osim toga, bio je i očinska figura za izvanrednih 50 djece i ponosni djed za impresivnih ukupno 250 unučadi.
Prema njegovim riječima, bilo je žena različitih nacionalnosti u Hrvatskoj, Srbiji, Njemačkoj, Poljskoj, Rusiji. Osim toga, imam dvoje djece koja žive u Turskoj.
Tokom dana, Tito se bavi trgovinom na pijaci, posebno prodajom raznih predmeta uključujući novčanike, parfeme, noževe i razne druge dodatke. Uprkos poodmaklim godinama od 70 godina, Tito svedoči da je od ranog detinjstva bio uključen u ovu oblast rada.
Nadimak “Tito” dobio je zbog tvrdnje da njegov životni stil liči na Josipa Broza Tita, bivšeg doživotnog predsjednika Jugoslavije. Prema njegovom iskazu, on tvrdi da je stupio u brak ukupno 49 puta i bio u intimnim odnosima sa oko 7.000 žena.
Kroz svoj život sam stupio u sveti brak sa ukupno 49 žena. Osim toga, imao sam zadovoljstvo iskusiti intimne veze sa 7.000 žena. Važno je napomenuti da sam se suzdržao od konzumiranja alkoholnih pića i pušenja. Umjesto toga, posvetio sam svoje vrijeme i energiju bavljenju raznim sportskim aktivnostima. Ovaj izbor životnog stila je nesumnjivo bio blagoslov, jer mi je pružio priliku da stalno budem okružena društvom žena.
Tito se ponosi svojom apstinencijom od alkohola i cigareta, pripisujući svoje umijeće sa ženama bavljenjem sportom. Osim toga, pokazalo se da je njegovo znanje sviranja harmonike ključno za osvajanje ženskih srca.
Nakon susreta sa službenikom za provođenje zakona, shvatio je da je dotični pojedinac njegov vlastiti potomak.
Ima tendenciju da se brzo zaljubljuje, ali isto tako brzo prekida veze. Dogodio se incident u kojem ga je neočekivano zaustavio policajac, da bi otkrio da se radi o njegovom rođenom sinu. Ovaj susret je bio potpuno slučajan.
Jednog dana naišao sam na prilično čudnu situaciju. Zaustavio me policajac koji je tražio da vidim moju identifikaciju. Dok sam predavao potrebna dokumenta, desio se nepredviđeni preokret. Na moje zaprepašćenje, policajac je počeo nekontrolisano da plače i izgovarao neočekivane reči: “Ti si moja baka”. U tom neočekivanom susretu slučajno sam naišao na svog davno izgubljenog sina.
Njegova prva žena bila je ona s kojom je provodio najviše vremena, nadživjevši sve svoje druge brakove.
Tito, očito ispunjen ponosom na svoju djecu, ponosno izjavljuje da ima ukupno jedanaest potomaka iz prethodnog braka, od kojih je svako dao jedinstvenim i zadivljujućim imenima.
Moja prva supruga i ja dijelili smo najduži period zajedničkog života. Tokom našeg zajedničkog vremena, bili smo blagoslovljeni sa jedanaestoro djece. Zovu se Jasnimka, Jadranka, Seka, Muhamed, Jasnim, Džana, Sanela, Emina… Svako od njih je svjestan svoje braće i sestara i održava blizak odnos s njima. Svi su stupili u brak, a i njihova vlastita djeca su našla svoje životne partnere. Kao rezultat toga, naša porodica je rasprostranjena na različitim lokacijama širom svijeta.
Osim što se bavi trgovinom i talentom za sviranje harmonike, Tito se bavi raznim poslovima kako bi se finansijski izdržavao. Iako aktivno traži novog životnog partnera, čvrsto se drži svoje želje za istinskom vezom izgrađenom na iskrenosti, međusobnom ispunjenju i međusobnom poštovanju.
Ušao je u brak sa istom ženom u dva odvojena navrata.
Ne znajući ni ja ni dotičnu ženu, našao sam se u neobičnoj situaciji da je oženim ne jednom, već dvaput, a da nisam shvatio da je ona zaista moja žena.
Jedan od njegovih prijatelja se našalio na njegov račun, napomenuvši da s obzirom na njegovu ličnost ne bi čudilo da se više puta ženio.
Ja sam češće prekidao veze sa ženama nego što su oni sa mnom.
Prema Taibu, prvi put je stupio u brak kada je imao samo 11 godina. Začudo, sa 13 godina je već postao otac. Tokom svog života, Taib tvrdi da je bio otac više od 50 djece, od kojih je 49 rođeno različitim ženama. Nadalje, s ponosom tvrdi da sada ima oko 250 unučadi.
Prema Taibu, njegov trenutni status neoženjenog pojedinca naveo ga je da traži svoju 50. ženu, jer smatra da njegovih prethodnih 49 žena nije bilo dovoljno za njegove potrebe.
Tražim ženu koja slavi 50. rođendan. Bilo bi poželjno da ima nešto puniju figuru, kao i da bude iskrena i vješta u intimnim pitanjima. Temelj našeg odnosa treba da bude izgrađen na međusobnom poštovanju.

Oglasi