Lokalni mediji već su potvrdili identitet nekoliko pojedinaca koji će učestvovati u predstojećoj sezoni rijalitija “Zadruga 7 Elite”. Ova sezona će biti emitovana uskoro. Uz već potvrđene zapažene takmičare poput Milene Kačavende, Marka Đedovića i Mensura Ajdarpašića, ekipi “Elite” će se pridružiti i Aleksandar Požgaj, bivši političar i renomirana ličnost rijalitija.

 

Glasove o svom učešću u emisiji potvrdio je i sam Požgaj fotografijom na svom Facebook profilu i izjavio da će se uključiti u neki budući projekat. Nedavno je na svom Instagram nalogu objavio da se oženio svojom drugom suprugom Ivanom. Požgaj je slavu stekao pojavljivanjem u popularnoj rijaliti seriji “Parovi”, koja je izazvala značajnu pažnju publike.

 

Tokom prethodnog učešća u pomenutom rijalitiju, pažnju je privukao zbog veze sa Milijanom Bogdanović, učesnicom poznatom po kontroverznom ponašanju. Milijana je potom ušla u program uz svog 53-godišnjeg partnera Miloša Božića. Pojavile su se spekulacije o njihovoj vezi, iako je Požgaj tada bio u braku. Neki su tvrdili da su imali intimnu vezu, a Požgaj je čak i skinuo burmu usred ogromnog pritiska sa kojim se suočavao. Ipak, nakon završetka rijalitija, Požgaj se povukao iz očiju javnosti. Na kraju se pomirio s Ivanom i njih dvoje su se vjenčali na crkvenoj ceremoniji.

Požgaj je na svom Instagram profilu podijelio detalje svog crkvenog vjenčanja i proslave nakon toga. Tokom ceremonije, njegova supruga Ivana obukla je  vjenčanicu sa dubokim dekolteom i intrigantnim ukrasima. Par je zračio srećom, a osmijesi su im bili nepokolebljivi i iskreni. Aleksandar Požgaj je stekao priznanje javnosti kroz učešće u rijalitiju “Parovi”. Njegovo nedavno pojavljivanje u programu privuklo je pažnju zbog veze sa kontroverznom takmičarkom Milijanom Bogdanović, koja se u emisiju uključila sa 53 godine. Pored toga, izabrana je za starijeg partnera Milojka Božića.

 

Oglasi