Tanja Savić, istaknuta srpska pjevačica, ostvarila je zavidnu karijeru u muzičkoj industriji. Ipak, njen život su karakterisali burni događaji i prepreke. Nakon svog značajnog uspjeha, donijela je odluku, pod utjecajem supruga, da se preseli u Australiju zajedno sa svojim sinovima. Ipak, njen povratak u Srbiju pružio joj je priliku da se ponovo pojavi na muzičkoj sceni, što je rezultiralo snimanjem brojnih pjesama koje su na vrhu liste koje su na kraju revitalizirale njenu slavu.

 

Međutim, već duže vrijeme u javnosti kruže glasine o problemima u njenom braku, navodima o nasilju od strane njenog supruga i njegovoj problematičnoj upotrebi droga. Učestalost javnih svađa je porasla, zbog čega je Tanja hrabro prijavila svog supruga za nasilje. Uprkos prijavi, njen suprug je platio kaznu i nastavio kao i obično. Pjevačici je najteže bilo kada je njihove sinove tajno odveo u Australiju bez njenog znanja. To je izazvalo veliki bol i zabrinutost za Tanju jer je pokušavala da svojoj djeci obezbijedi stabilnost u svim problemima. Na osnovu iskaza osoba bliskih Tanji, tvrdi se da je vjerovatno da će doći do razvoda, što dodatno usložnjava ionako izazovnu situaciju. Ipak, osim ovih problema, na vidjelo izlazi još jedan neotkriveni aspekt njenog života. Naime, podaci sugerišu da Tanja navodno nema važeću vozačku dozvolu, iako je nekoliko godina vozila automobil u Beogradu.

Prema pričama njenih komšija, Tanja važi za vještog vozača koji se pridržava saobraćajnih pravila, uprkos tome što nema vozačku dozvolu. Međutim, nepostojanje važeće dozvole predstavlja potencijalni rizik i može dovesti do komplikacija ako naiđe na vlasti. Tanja Savić je žena koja se suočava sa zastrašujućim preprekama kako u privatnom životu tako iu karijeri. Njen put do uspjeha nije prošao bez poteškoća, ali se hrabro bori sa izazovima koji joj se javljaju. Očekujemo da će otkriti rješenja za svoje probleme i postići miran i radostan život za sebe i svoju djecu.

Oglasi