SVJETLOST I DRVO: KOMBINACIJA ZA ODLIČAN INTERIJER – kombinacija drveta i prirodnog svjetla u velikim količinama, u prostoru uvijek mogu kreirati predivnu atmosferu


U ovom domu, možete primijetiti da postoji pametna upotreba zidova od prirodne cigle koji su dodali osjećaj balansa grubim drvenim gredama i stupovima koji predstavljaju središnju točku potkrovlja.

Cigla također omogućuje savršenu pozadinu i kontrast bojama, bijelim i sivim nijansama koje su predominantne i pomažu da se sve ostalo savršeno ističe.


Ono što se može izvući kao pouka iz ovog interijera jest činjenica da ne moramo postaviti previše predmeta u prostoriju i da postoji veliki razlog za iskorištavanje potpune uporabne vrijednosti tih prirodnih elemenata koji mogu pružiti toliko mnogo.

Međutim, vrlo je važno balansirati segmentima dekora, kako bi se zid od izložene cigle savršeno slagao s drvenim elementima. Tijekom ovog procesa nastaje prostor koji je spokojan i umirujući, što je perfektna kombinacija za većinu ljudi i kao što možete vidjeti u ovom slučaju nije potrebno uložiti previše truda kako bi se dostiglo savršenstvo.

Oglasi