Severina, zanosna pop pjevačica sa ovih prostora, uvijek uspije da očara svojom zadivljujućom ljepotom i energijom, iako je već prešla 50 godina. Njeno angažovanje u balkanskoj muzičkoj industriji traje već decenijama, koje karakterišu uspješne pjesme i kontroverzi koje su je pratile. Međutim, uprkos burnom putu, ona trenutno izgleda zapanjujuća nego ikada, što je dokaz njene izuzetne vitalnosti.

 

Severinin život su definisale i muzika i burna ljubav. Njena prva ozbiljna veza bila je sa Milanom Popovićem, za kojeg se udala i sa kojim je dobila sina. Međutim, brak je na kraju završio razvodom, a imali su i pravne sporove oko starateljstva nad sinom Aleksandrom. Nakon toga, Severina je stupila u vezu, a potom se i udala za Igora Kojića, koji je mlađi sin poznatog pjevača Dragana Kojića Kebe. Iako su izgledali kao kompatibilni par, njihov brak je na kraju došao do kraja razvodom. Taman kada je izgledalo da se situacija sređuje, pojavila se vijest o Severininom hapšenju uslijed fizičkog obračuna sa sestrom Marijanom, sa kojom je u zategnutim odnosima.

 

Pored turbulentnih veza, nedavno su se pojavile fotografije iz Severinine rane karijere, koje prikazuju evoluciju njenog izgleda tokom vremena. Otkriveno je da je, kada je imala 20 godina, podvrgnuta operaciji nosa na insistiranje doktora, iako se njen nos nije smatrao neprivlačnim niti ima bilo kakve deformitete. Ova odluka nije bila dio njenog prvobitnog plana, međutim, ona i dalje posjeduje svoju jedinstvenu ljepotu i šarm. Osim toga, Severinina transformacija tokom godina uključuje i prilagođavanje usana i grudi, što pokazuje njen snažan osjećaj samopouzdanja i samopouzdanja. Uprkos svim ovim izmjenama, njena nevjerovatna privlačnost i zavodljivost ostaju nepromijenjeni.

 

Oglasi