Neke stvari u životu ne možemo planirati jer nikad ne znamo šta nam je sudbina spremila. Žalosno je što smo često svjedoci kako mladi ljudi ginu ili su uključeni u saobraćajne nesreće. Danas smo iz Bosne i Hercegovine dobili tužnu vijest o smrti Davora Andročeca. Davor, koji je bio učesnik RTL-ovih emisija “Superpar” i “Večera za 5 na selu”, preminuo je u 52. godini u saobraćajnoj nesreći. Iza njega su ostala supruga Meri, četvoro dece i dvoje unučadi. Davor je bio entuzijastičan motociklista i uvijek se radovao druženju s drugim motociklistima.

 

Njegov zarazni entuzijazam i pozitivna priroda uvijek su donosili radost publici. Uprkos izazovnim životnim okolnostima, Davor je pokazao zreliju zrelost u odnosu na svoje vršnjake. On je rekao: “Moje djetinjstvo je bilo teško jer je moj otac preminuo u nesreći na motociklu kada sam imao samo šest mjeseci. Mog starijeg brata i mene je tada odgajala baka našeg pokojnog oca nakon što je moja majka nastavila sa svojim životom. zahvalan joj što nas je oblikovala u pojedince kakvi smo danas.” Enes Bašlagić, glumac i voditelj, odao je počast Davoru, istakavši da se rijetko može naći njegova fotografija bez voljene supruge Meri. Baveći se industrijom zabave, nailazim na brojne pojedince. Povremeno razmišljam o uticaju koji mogu imati na nečiji život i dubokom značaju koji on ima za mene kada odu sa ovog svijeta.

 

Davor je bio osoba koja je duboko cijenila svoju partnerku Meri, kao i svoje unuke, djecu i voljene. Iako je teško u potpunosti izraziti dubinu našeg odnosa, sa sigurnošću mogu reći da je vrijeme koje smo dijelili u emisiji ‘Superpar’ bilo krajnji prikaz njegove i Merynine ljubavi prema meni. Davore, sada prelaziš u druge, još ljepše sfere, ostavljajući iza sebe mnoge pojedince koji će pamtiti tvoju dobrotu, optimizam i iskrenost. Bešlagić izražava nadu da će vaša porodica pronaći utjehu i snagu u ovom izazovnom periodu tuge i tuge.

 

Oglasi