Jedna od najpopularnijih pjevačica je Jelena Karleuša na regionalnoj estradnoj sceni a mnogi je smatraju modnom ikonom, što Jeleni veoma laska pa je ona sama sebe prozvala Balkanskom divom.. Naime, novinaru su za nju smislili drugi nadimak i zovu je mala od skandala.

 

jelena je svoju karijeru sagradila na skandalima koji je stalno prate , a zbog svog dugog jezika i potrebe da uvijek kaže svoje kišljenje o svemu i svačemu javno se zamjerila sa mnogim ličnostima na estradi pa skoro da nema prijatelja. jelena je u braku već 15 godina sa nekadašnjim fudbalerom Duškom Tošićem s kojim ima 2 kćerke , Niku i Atinu. Naime, Jelena je proteklih godinu dana glavna tema u medijima a razlog je taj što je ona objavila na svom Instagram prodilu da se razvodi od Duška.

 

Naime, ona je objavila malo dužu poruku na Instagramu a kako je navela razlog razvoda je taj što se Duško ne osjeća kao dio njihove porodice pa su odlučili da se sporazumno rastave. Prošlo je više od godinu dana id te objave a niko se više nije oglašavao po tom pitanju tako da do danas nije poznato da se par razveo ili su zajedno, ali ono što je poznato je da oni žive još uvijek u istoj kući a čini se da nije došlo do sudskog procesa. Prema glasinama njihovi advokati vode pregovore o podijeli imovine a Duško se odao momačkom životu i tako svaku noć je u provodu pa je tako nedavno usliikan sa Milenkom Andrićem koji mu je bio vjenčani kum.