Uprkos burnom kraju braka Jelene Karleuše i Duška Tošića, oba roditelja su posvećena tome da njihove kćerke, Atina i Nika, imaju što bolje vaspitanje. Niki, koja je veliki sportski entuzijasta sa posebnom strašću prema fudbalu, učinila je svog oca nevjerovatno ponosnim. Stoga ne čudi da je Duškovu odluku da je odvede u finale Lige šampiona Niki dočekala sa velikim uzbuđenjem. Ovaj poseban trenutak Duško je uslikao na Instagramu, a radost koja se iskazuje na Nikinom licu je zaista dirljiva. Jasno je da uprkos izazovima sa kojima su se suočili, i Jelena i Duško na prvom mjestu su sreća i dobrobit svoje djece.

 

Nika, mlađa kćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića, naslijedila je očeve sposobnosti i počela je da trenira fudbal. Uz ohrabrenje svojih roditelja, Nika ima potencijal da postane zvijezda u usponu u svijetu fudbala. Samo će vrijeme pokazati da li će krenuti očevim stopama i steći ime u sportu. Nedavni gest Duška Tošića naglašava napore razvedenih roditelja da ostanu bliski i svojoj djeci stvore radosne trenutke. Aktivnim uključenjem u živote njihovih kćeri, Duško pokazuje svoju posvećenost izgradnji snažne i privržene veze s njima. Upravo ovaj događaj, na kojem je Duško otpratio kćer Niku na sportski događaj, svjedoči o njegovoj nepokolebljivoj podršci i ljubavi prema njoj. Takvi trenuci mogu biti veoma inspirativni za Niku, jer joj nude ohrabrenje koje joj je potrebno da nastavi svoju strast prema fudbalu i ispuni svoje ambicije u sportu.

 

Jelena Karleuša i Duško Tošić pokazali su spremnost da ostave po strani svoje razlike i daju prednost dobrobiti svoje djece. Njihova jedinstvena podrška sposobnostima njihove kćerke Nike predstavlja pozitivan primjer za budućnost, gdje ona ima potencijal da ostvari veliki uspjeh u svijetu fudbala ako to želi. Ova dirljiva priča služi kao podsjetnik da porodice mogu biti izvor ohrabrenja i utjehe u teškim vremenima, te da roditeljska ljubav i pažnja mogu u velikoj mjeri uticati na rast i razvoj djeteta. Uprkos poteškoćama koje mogu proizaći iz razvoda, odgovornost roditelja je da ostanu prisutni i pruže nepokolebljivu podršku svojoj djeci tokom njihovog životnog puta, čak i ako se radi o malim gestovima poput iznenađenja u finalu Lige prvaka.