Javnost kontinuirano privlači mlađu sestru proslavljene pjevačice, Kristinu Bekvalac, zbog njenog čestog prisustva. Njen zadivljujući šarm i harizma pojačani su njenom ulogom modnog dizajnera i stiliste za svoju sestru Natašu, ostavljajući trajan utisak gdje god da dođe. Veza između dvije sestre često je tema nagađanja, s obzirom na njihovu otvorenu komunikaciju.

 

U osnovi svojih dostignuća, Kristina, poznata kao Novosađanka, „Barbika“, dosljedno ističe podršku koju dobija od porodice, posebno roditelja i sestara. Čvrsto vjeruje da bez njihove nepokolebljive podrške ne bi postigla ono što ima danas. Kristina i Nataša su donjele odluku da zajedno žive u glavnom gradu Srbije, gdje se bave aktivnostima sa djecom sličnog uzrasta. Opšte je poznato da je Kristina pružila ogromnu podršku Nataši tokom njena tri razvoda. Sada Kristina uzvraća tu podršku svojoj sestri.

 

Kristina je objavila svoj drugi razvod od supruga Ive Martinovića, sa kojim ima dvoje djece – Petru i Nou. Iako su bili u braku nekoliko godina, par je odlučio da se razdvoji. Ipak, uspjeli su održati topao odnos zahvaljujući zajedničkoj odgovornosti prema svojoj djeci. Špekulacije o potencijalnom pomirenju počele su da kruže nedavno nakon što su prije nekoliko mjeseci uočeni kako se grle i nasmiješe na maturi svoje kćeri.

Na prvi pogled, čini se da je Kristina povezala svog bivšeg muža i Natašu, iako je istina nijansiranija. Umjesto da ponovo zapale svoju romansu, prethodni partneri su zadržali svoju vezu kako bi dali prednost svojoj djeci. Ovu činjenicu dodatno je potvrdilo njihovo zajedničko ljetno putovanje u primorje Crne Gore. Dok se djeca bave raznim aktivnostima na moru, roditelji koriste priliku da se opuste i podmlade. Uprkos izgledu, Kristinin odnos sa bivšim supružnicima nije onakav kakav se čini. Prioritet im je dobrobit svoje djece i zajedno provode vrijeme na izletima na obalu, ali nisu u trećem braku kako se spekuliše.

 

Oglasi