Veliku pažnju izazvali su Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj, poznati par u javnosti. U početku su šokirali sve otkrivanjem svoje ljubavi, iako je Anastasija već u posvećenoj vezi sa Đorđem Kuljićem. Kasnije su sve još jednom iznenadile viješću o trudnoći. Nažalost, tragično su izgubile dijete zbog komplikacija u trudnoći. Uprkos ovom slomljenom srcu, njihova ljubav je samo jačala, što je dovelo do prelijepih vjeridbi i tajnog vjenčanja u manastiru Rajinovac. Anastasija je izgledala zapanjujuće u bijeloj vjenčanici, koja podsjeća na eleganciju starog Holivuda, dok je Nemanja odabrao klasičan ansambl koji se sastoji od bijele košulje i crnih pantalona.

 

Tokom njihove veze mnogi su razgovarali i pisali o Anastasijinoj vezi sa Nemanjinom porodicom. Nemanja je uvijjek otvoreno iskazivao svoju posvećenost svojim najmilijima. Javnost je često iznenađena bliskom vezom između brata i sestre, do te mjere da dijele i poljubac u usne. Vanja Gudelj je perspektivna figura u teniskoj industriji, ali slava njene svekrve često zasjeni njena vlastita dostignuća. Sa 20 godina, Vanja aktivno koristi društvene mreže i često dijeli slike svoje porodice i vremena provedenog na teniskom terenu. Njen otac Nebojša Gudelj je svjetski priznat fudbaler, dok je njena majka Olivera imala uspješnu košarkašku karijeru.

 

Razlog netolerancije i napetosti između uključenih strana ostaje nepoznat. Međutim, u javnosti su nedavno kružile glasine o razlozima zbog kojih su se Vanja i Olivera distancirali od potencijalne snahe. Olivera i Vanja su bile frustrirane Anastasijinim striktnim pridržavanjem njenih planova, što nije dozvoljavalo bilo kakvo miješanje drugih. Vjerovali su da, kao dio porodice Gudelj, imaju ovlasti da odlučuju gdje će provoditi svoje slobodno vrijeme. Kako se Nemanja zbližavao sa Anastasijom, njihova frustracija se samo pojačavala, zbog čega su prestali da prate nju i njenu majku na Instagramu. Pored toga, počeli su da pokazuju naklonost prema Nemanjinoj bivšoj djevojci Sanji Vučić, koju ne samo da prate na Instagramu, već i održavaju redovne kontakte.

 

Oglasi