U Srbiji i regiji je čest slučaj da djeca poznatih pjevačica postanu i sami selebritiji iako to lično ničim nisu zaslužili. Jedna od njih je i Tasa, Cecina ćerka koja se jeste okušala kao pjevačica ali je brzo od toga i odustala.Živeći u Sevilli zajedno sa svojim suprugom, profesionalnim nogometašem Nemanjom Gudeljem, Anastasija Gudelj je Španjolsku učinila svojim boravištem duže vrijeme. Prateći svog supruga na njegovim poslovnim pothvatima, oboje uživaju u primamljivom šarmu ove veličanstvene zemlje.

Cecina zamjena povremeno razveseli svoje pratioce na Instagramu dijeljenjem fantastičnih fotografija, a svaka njena objava oduševi obožavatelje. Anastasija otvoreno iskazuje svoje uživanje u obiteljskom životu, a otkako se posvetila supružniku i najbližima, postala je manje aktivna na društvenim mrežama i više nije angažirana kao nekada.

Iz nedavne objave na društvenim mrežama Nemanjine supruge Anastasije vidljivo je da se on jako trudi da u njen život unese radost i ljepotu. Na slici se Anastasia može vidjeti u jednom restoranu, gdje ju je suprug ugodno iznenadio. U ruci graciozno drži živopisnu crvenu ružu, dok je stol ukrašen raskošnim izlaganjem mirisnih ružinih latica.

Dugo se nagađalo o zategnutim odnosima između Anastazije i obitelji Gudelj; međutim, ova su nagađanja nedavno prekinuta kada je Nemanja Gudelj podijelio fotografiju koja je kružila velikom javnosti, čime je učinkovito raspršila sve glasine o obiteljskim nesuglasicama.

 

Ispod fotografije nogometaša Seville, na kojoj su zajedno uslikane njegova supruga, majka i sestra, napisao je poruku koja glasi: “Za moje tri izvanredne žene, u ovoj radosnoj prigodi Dana žena!”Najviše pozornosti izazvala je Anastasijina markantna pojava, zbog koje su mnogi posumnjali da je Cecina nasljednica ponovno u sretnom stanju.

Izgled Anastasije Gudelj pobrao je brojne komentare, jedni su zamjerili njezinu ljepotu i nagađali da je možda u drugom stanju, dok su drugi spominjali njezinu trudnoću.

Iako je valjanost tvrdnji komentatora još neizvjesna, razumljivo je da su pozitivne vijesti zataškane kako bi se zaštitila privatnost poznatog para, posebice s obzirom na nemili incident koji se dogodio prije njihove objave da je Anastasia u drugom stanju, a kasnije kada su podijelili srceparajuću vijest o njezinom pobačaju.

Biografija:

Anastasija, kći poznate srpske pop pjevačice Svetlane Ražnatović i pokojnog Željka Ražnatovića Arkana, imala je jedinstveno odrastanje. Njezin otac, kontroverzna ličnost poznata po svom angažmanu u politici i stvaranju paravojne formacije “Srpska dobrovoljačka garda” ili “Arkanovi tigrovi”,  je ubijen kada je imala samo dvije godine.

Unatoč tom gubitku, Anastasija je naišla na ljubav i podršku majke, ali i tetke Lidije. Odrasla je uz starijeg brata Veljka i ima nekoliko polubraće i sestara po imenu Vojin, Nikola, Mihajlo, Milena, Maša, Sofija i Anđela.

Anastasijino obrazovanje uključivalo je pohađanje britanske škole i glazbene škole u Beogradu. Dok je studirala biznis na Poslovnom fakultetu, u početku nije pokazivala interes da krene majčinim stopama i bavi se glazbom. Ipak, svoje je pjevačko umijeće pokazala dijeleći video isječke na popularnoj online platformi “YouTube”.

U listopadu 2016. Anastasija je preuzela drugu ulogu jer je postala zaštitno lice renomiranog proizvođača bundi “Inverno Caldo”, istražujući svijet modelinga. Ovaj joj je pothvat omogućio istraživanje novih mogućnosti izvan glazbene industrije.
Nagađa se da je za svoje sudjelovanje dobila odštetu od 20.000 eura. Svoje iznimne vještine pokazala je u uspješnoj reklamnoj kampanji koju je snimila.

Oglasi