Zlatan Ibrahimović trenutno uživa u spokoju svog penzionerskog života, posvećujući vrijeme stvaranju dragih trenutaka sa svojim dragim osobama. Tokom cijelog ljeta, promatrani su kako zajedno kreću na divno putovanje Azurnom obalom koja oduzima dah, praveći pauze kako bi se podmladili u elegantnom gradu Saint Tropez. Hrabro su se odvažili na mondeno ostrvo Mikonos, u društvu Zlatanove partnerke Helene Seger i njihove djece.

 

Ovo služi kao jasan pokazatelj da bivši fudbaler održava duboku vezu sa suprugom, pokazujući njihovu nerazdvojivost. U jezgru Milana, grada koji ima značajan značaj za ovaj par, pojavila se slika renomiranog fudbalera i zanosne Šveđanke. Djelovali su opušteno, ležerno obučeni, a na licima su imali zadovoljne osmjehe.

 

Slika prikazuje Helenin blistavi osmjeh ispod šešira, plijeni pažnju svojim izuzetnim zamršenostima. I pored toga što je Zlatanova supruga već posjedovala sopstvenu reputaciju i pozamašno bogatstvo prije nego što je upoznala cijenjenog sportistu, rijetko se pojavljuje u prestižnim časopisima, a ni ova okolnost nije bila drugačija. Njena odjeća sastojala se od mješavine traperica i skromne bluze, upotpunjene sofisticiranim modnim dodacima.

Tog dana u Milanu, gospođa Seger je u svom posjedu držala zapanjujući iznos od 75.000 dolara. Bilo je evidentno da oslanjanje na jednu torbu nije izvodljivo za nju, što je navelo njenu odluku da nosi dvije. Uprkos prisutnosti čuvene Birkin torbe, nije mogla da primi sve njene potrepštine. Kako bi osigurala dovoljno prostora za sve, odlučila se za dodatnu torbu izrađenu od raskošne krokodilske kože, u vrijednosti od najmanje 70.000 dolara. Vrijedi spomenuti da je ovu dodatnu torbu proizvodi cijenjeni brend “Bottega Veneta” i ima cijenu od 3.500 dolara.