ŠUMSKI RAJ: Kompaktna vikendica od drveta, san svakog ljubitelja prirode!

Znate kako se većinom kaže da velike stvari često dolaze u manjim pakovanjima. Ovaj šumski raj koji se nalazi u predivnim zelenim šumama Oregona je prava oaza za uživanje i odmaranje u prirodi. Ona je pravi san svakog ljubitelja prirode i ljudi koji žele da se odmore van grada za vikend ili više dana. Ova drvena vikendica a i dom, izgrađena je za svega 11.000 dolara i veoma je male kvadrature. Postala je primjer kako da za malu cifru novca i male troškove možete napraviti divan dom ili vikendicu.

Vikendica je pravljena od prirodnih materijala koji su nabavljeni iz lokalnih izvora. Vlasnik ove kuće je Brajen Šulac, proizvođač voterkraftova koji je cijeli svoj život sanjao da ima sličnu vikendicu poput ove, ipak mu se želja ostvarila.

Brajenu je trebalo 18. mjesecu da završi ovaj tom i to radeći samo vikendom. Vikendica se nalazi u šumskom području, te sadrži konfiguraciju japanskih čajnih kuća i sadrži sve potrebštine za život. Ima svega 18 metara kvadratnih i veoma je funkcionalna i kao dom. U galeriji slika možete pogledati ovaj predivni dom.

Oglasi