Britanska kraljevska porodica stalno je pod lupom svjetskih medija i javnosti, posebno od Harijeve odluke da odustane od kraljevskih dužnosti i sa porodicom se preseli u Ameriku. Njegov otac i drugi članovi kraljevske porodice krive njegovu suprugu Megan Markl, smatrajući da je ona uticala na njegov izbor. Iako se prije nekoliko mjeseci spekulisalo o nešto punijoj figuri Kate Middleton, to se u ovom slučaju ne odnosi na nju. Ipak, neosporno je da je uzbuđena što će po četvrti put postati tetka. Pipa, njena sestra, već ima troje djece, a sada je njen brat najavio da će uskoro prvi put postati otac.

 

James Middleton i njegova supruga Aliza s nestrpljenjem iščekuju dolazak svog prvog djeteta, a nedavno su na Instagramu podijelili uzbudljive vijesti. U iskrenoj objavi, James je podijelio prekrasnu fotografiju koja bilježi radosni trenutak. Na slici se jasno vidi Alizin stomak koji raste, što ukazuje da se bliži kraj njene trudnoće. Osim toga, njihova voljena ljubimica, Mabel, istaknuta je na fotografiji, što doprinosi ukupnoj sreći koja okružuje ovu posebnu priliku. S dozom humora, Džejms je izrazio njihovo ogromno oduševljenje i čak sugerisao da je Mabel možda uzbuđenija od njih. Razmišljao je i o tome kako je ova vijest bila vrhunac njihove godine, posebno nakon tuge zbog gubitka voljenog psa Elle. Međutim, godina će sada završiti sretno jer će dočekati prinovu u svojoj porodici.

 

U septembru 2021. Džejms i francuski finansijer Alize Tevene su se obavezali jedno drugom u šarmantnom gradiću Borm le Mi moza, koji se nalazi na zadivljujućoj Azurnoj obali.

Oglasi