All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

STIL KOJI INSPIRIŠE SVOJIM BOJAMA

loading...

STIL KOJI INSPIRIŠE SVOJIM BOJAMA – šareni mali stan u Kijevu spreman je da oduševi bilo kojeg posjetioca


Dizajnerica Maria Movchan potpisuje uređenje ovog malog i šarenog stana u Kijevu u Ukrajini koji naročito oduševljava vedrim uređenjem. Upečatljiv zid boje senfa, tapete s uzorkom pastelnih trokutića, te šarene pločice i jednostavni komadi namještaja slažu se u izvrsno sređenu cjelinu i privlačan prostor za život.

Kuhinja, mala trpezarija i dnevni boravak dio su istog prostora koji s predsobljem obuhvata nježna tirkizna boja pojedinih elemenata i zidovi. Svijetli podovi od tikovine, boja bijele kahve na jednom od zidova te nježne tapete uravnotežuju jaku žutu boju koja dominira ovim prostorom.

 

U predsoblju se nalazi bijeli ugradbeni ormari u koje se može odložiti puno odjevnih predmeta, a pokraj je smješten i simpatičan tirkizni ćošak koji povezuje predsoblje s ostatkom stana i vlasnicima služi kao prostor za sjedenje.

Dnevna soba interesantno je uređena: siva sofa s crvenim detaljima, jednostavni bijeli stolić kao i viseći tirkizni ormarić smješten ispod televizora. Pored zone dnevnog boravka  kuhinja je uređena u kombinaciji bijelih gornjih i drvenih donjih kuhinjskih elemenata, sa šarenom kuhinjskom pozadinom ukrašenom raznobojnim pločicama.

Tags: , , ,

Related posts