Porodica učesnice Zadruge Anđele Đurišič ne želi da zna za njen odnos sa Zvezdanom Slavnićem. Ali sada kada je Zvezdan ostavio Anđelu , Filip Car se stalno mota oko Anđele Đurišić kako bi se osvetio Zvezdanu za ono što je on njemu uradio dok porodica Anđele trenutno daje svoju punu podršku Filipu Caru.

 

 

Naime, prije nego su ušli u Zadrugu 6 Anđela i Filip su bili veoma bliski , stalno su bili u kontaktu a tokom prošle sezone Filip je stalno isticao kako je Anđela najpoštenija i najljepša učesnica rijalitija te je time uvijek htio da bude blizu nje i da je osvoji i da pokuša da ostvari vezu s njom.

 

Trenutno njegovoj djevojci Aleksandri Nikolić je počelo da smeta Anđelino prisustvo jer vjerujemo da nasličuje šta može da se desi. Anđela se skoro pa uselila u rehab a Car se stalno mota oko nje , daje joj savjete kao i komplimente na sve strane. Tako je i u nedavnoj emisiji Car odbranio Anđelu od učesnice Ane Čurčić , stao je na njenu stranu i nazvao je ženom mangup i time je jasno svima pokazao  da ima skrivene namjere prema Anđeli. Porodica Ca ra iz Crkvenice svakako podržavaju njegove odluke , a ono što je sve iznenadilo je i oglašavanje iz Đenovića. Naime, oni vide koliko je Car zaštitnički nastrojen prema njihovoj  Anđeli , te njena porodica želi Cara za zeta, a za svoju kćerku takvog momka jer znaju da bi je on tretirao kao kralljicu jer to već odavno radi a nisu zvanično ni u vezi.

 

Oglasi