Ena Popov  ostvarena u ulozi majke i u braku je. Prije braka, bivša voditeljka  “Zvezde Granda”, bila je u vezi sa jednim srpskim reprezentativcem koji ju je navodno prevario sa starletom Stanijom Dobrojević.

Iako se Ena ne pojavljuje već duće vrijeme u medijima, veoma je aktivnna na društvenim mrežama, pa se preko njenog profila na Istagramu može vidjeti da je izgled dovela do samog savršenstva i da je veoma srećna. Ona je u ljubavi već 10 godina sa Nenadom Čanakom i sa njim ima dvije djevojčice Riju i Milu.

Prije biznismena Nenada, ona se zabavljala sa najpoželjnijim fudbalerom  Gohakom Kačarom. Nikad nije pričala o njemu osim da je veza trajala 9 mjesceci i da se znaju iz djetinjstva i da su porodični prijatelji.

Kako piše “Hello”, Eni je tada vezu poremetila bivša zadrugarka Stanija Dobrojević, sa kojom se Kačar paralelno viđao. Za njegovu preljubu je saznala preko medija, dok se veza ubrzo nakon toga okončala. U javnosti se pretpostavilo da je upravo stanija razlog raskida njihove veze.

“Dešava se da smo bili uslikani, tad sam bila anonimna u javnosti. Mi se vraćamo u Srbiju, na svim naslovnim stranama Kačar i ja. Ali na svim naslovnim stranama naslovi “Kačar prevario vjerenicu”. Koju crnu vjerenicu? A kad su me pitali znam li da je vjeren za Enu Popov, ja se mislim “Koja, bre, Ena Popov?”. Tu je nastao haos, ja sam mu ga napravila. Posle sam čula da je on Eni rekao da ga odveze na neku stanicu odakle je išao u Split, a ustvari je on po mene došao kolima – govorila je.

Izvor: Srbija Danas

Oglasi