U današnjem članku donosimo najnovije vijesti u vezi sa voditeljkom Jovanom Jeremić, koja se poslednjih mjeseci često pominje u medijima. Gužva je počela kada je donjela odluku da napusti Hepi televiziju, svoje radno mjesto skoro deceniju, i pridružila se Televiziji Pink, gdje trenutno vodi jutarnji program za vikend. Jovana je poznata po tome što stalno plijeni pažnju javnosti i o njoj se često govori u komentarima.

 

 

Nedavno se razvela i trenutno je sama. Međutim, intrigantno je da je zadržala čvrst i prijateljski odnos sa bivšim mužem, s kojim dijeli kćer. Napomenula je da čak nudi savjete njegovoj novoj djevojci, što bi moglo izgledati nekonvencionalno, ali je to njihov omiljeni način komunikacije.

 

 

„Voja sve otvoreno dijeli sa mnom“, objasnila je ona. ” Znam za njegovu novu djevojku, znao mi pričati o njoj i savjetuje se sa mnom kao s pravim prijateljem. To je normalno jer on i ja sigurno ne želimo jedno drugom loše. Bili smo u braku, voljeli se i dijelimo zajedničko dijete”, izjavila je voditeljka.

Na svoju prethodnu vezu i svoje dijete gledaju kao na jedinstvenu vezu koja će ih zauvijek povezati. Jovana nudi nepokolebljivu podršku svom bivšem mužu i uvjerava ga da će istu podršku pružiti ako se on odluči za ponovni brak u budućnosti. Iako se njen bivši suprug često raspituje o njenom trenutnom romantičnom životu, Jovana radije ne govori o svojim trenutnim ljubavnim interesovanjima i odlučuje da svoj trenutni status samca ne otkriva. Jovanina atraktivnost privlači pažnju mnogih, ali njen glavni fokus trenutno je karijera i postizanje uspjeha u poslovnim poduhvatima.

Oglasi