Nadaleko najpoznatija ljubavna priča u Srbiji je romantična priča o Anastasiji Ražnatović i Nemanji Gudelju. Uprkos tome što njihova veza počela brzo i neočekivano, neki nagađaju da bi se mogla i naglo završiti. Na početku se činilo da je njihova ljubav prava bajka. Anastasija je otputovala u Sevilju gdje je upoznala Nemanjinu porodicu, a njegova porodica je posjetila Beograd kako bi proslavila njen rođendan i upoznala porodicu, uključujući Cecu i druge članove porodice Ražnatović.

 

Naime, period koji je prethodio Svjetskom prvenstvu u Kataru bio je bez problema, ali su se stvari nakon toga okrenule. Primjećeno je da su se počeli da ne prate jedni druge na društvenim mrežama. Prema medijskim spekulacijama, Nemanjina majka nije bila zadovoljna Anastasijom. Tokom šampionata, Nemanjina majka i sestra su sjedile podalje od Anastasije, što je ukazivalo na razdor između njih. Odluka da se ovaj problem riješi sada je na Nemanji, jer je njegov otac izrazio nespremnost da interveniše u, kako on naziva, španskoj sapunici.

 

Naime, podsjećanja radi Anastasija je nedavno izgubila bebu. Par je bio presrećan što je početkom prošlog mjeseca podijelio vijest o trudnoći, ali ubrzo su dočekani sa poražavajućom viješću o njenom prekidu. Takav gubitak je bio nevjerovatno težak za par, a Anastasija je čak odlučila da se distancira od društvenih mreža kako bi tugovala u samoći. Tražeći utjehu, Anastasija je otputovala u Beograd da bi za to vrijeme bila sa porodicom. Vijest je Ceca posebno teško podnijela, jer je željno iščekivala rođenje unuke. Ostaje nam da se nadamo da će u budućnosti Anastasija i njen partner biti blagosloveni mogućnošću da u svoje živote dobiju bebu.