Današnji trenutak vraća nas u prošlost kako bismo našim čitaocima skrenuli pažnju na trajnu svađu između Jelene Karleuše i Svetlane Ražnatović, poznate kao Ceca. Ovaj tekući sukob ne pokazuje znakove raspadanja i često dovodi do njihovih pravnih bitaka. I Jelena i Ceca su bacile brojne optužbe jedna na drugu, a njihov spor i dalje traje.

 

Sukob između ove dvije poznate ličnosti nije samo evidentan u njihovim izjavama, već se širi i među ljudima, prenoseći se kroz generacije. S obzirom na okolnosti, to nije iznenađujuće. Na kraju krajeva, Anastasija Ražnatović, Cecina kćerka, ne može imati pozitivan stav prema nekome ko kontinuirano vrijeđa njenu majku. Tokom gostovanja u emisiji, Anastasiju su pitali o Jeleni i njenom viđenju situacije. Očekivanja javnosti su bila premašena kada je graciozno i ​​suptilno odbila da odgovori na pitanje. Sa samo tri riječi pokazala je više ponosa i dostojanstva nego ikada prije. „Hajde da pređemo sa ovog pitanja“, izjavila je staloženom elegancijom. Mnogi su primijetili da je Anastasija, uprkos tome što je upola mlađa od Jelene, pokazala kako se snalazi u sličnim situacijama.

 

Osim toga, kada je Anastasija ispitana o najvećem lažnom prijatelju u njihovoj porodici, odmah je odgovorila sa Sašom Vidićem. Njena nedvosmislena izjava otkriva je kao nekoga ko otvoreno iznosi svoje mišljenje i preferira direktnost od zamršenih objašnjenja. Ne samo da je ovaj sukob Jelene Karleuše i Cece postao dio njihovih karijera, već je postao i širi narativ od javnog interesa. Uprkos različitim mišljenjima, evidentno je da ove dvije osobe ne pokazuju nikakve naznake pomirenja.

 

Oglasi