Mediji u regioni su prenijeli vijesti da je Anastasija Ražnatović u drugom stanju. Naime, Anastasija je u petom mjesecu trudnoće i očekuje djevojčicu što je Cecu Raćnatović posebno obradovalo. Podsjećamo, Anastasija je već godinu dana u vezi sa poznatim srpskim fudbalerom Nemanjom Gudeljom koji inače igra za špansku Sevilju gdje je trenutno i Anastasija koja čeka dokumente za stalni boravak u Španiji tako da nije mogla ni da prisustvuje rođenju svog bratića Krstana a znamo svi koliko Anastasija obožava djecu od svog brata pa je i to svima bilo čudno što nije bila tu.

 

Od prije je javnosti poznato da Anastasija nije u dobrim odnosima sa Njemanjiniom majkom i sestrom tako da reakcija njegove majke i sestre na Anastasijinu trudnoću još nije poznata. Na početku njihove veze Anastasija je bila nerazdvojna sa njegovom sestrom Vanjom i majkom Oliverom ali sada da nešto nije u redu sa njihovim odnosom javnost je bilo jasno kada je Vanja otpratila Anastasiju sa Instagrama a Olivera je čak potpuno obrisala svom Instagram profil te napraavila novi profil koji dijeli sa supruigom i koji je zaključan pa se ne mogu vidjeti njene objave.

 

 

Naime, samim time da je njen profil zaključan nije poznata njena reakcija ili neka vijest sa njene strane o tome što će uskoro postati baka. Poznato je da Nemanja pažljivo brine na svoju ljubav Anastasiju pa tako i ona dijeli slike na Instagram profilu na kojima se vidi da joj je za godišnjicu veze poklonio veliki buket crvenih ruža i korpu sa voćem.