Tokom večeri u utorak, nevrijeme je prošlo kroz Hrvatsku i dodatno oštetilo stanovnike. Žena je namjeravala da fotografiše munje usred oluje, ali je snimljeni video otkrio nešto neočekivano. Olujno nevrijeme, koje je u utorak navečer zahvatilo Hrvatsku, bilo je praćeno obilnim kišama i jakim vjetrom. Iako nije tako jaka kao prošlosedmična oluja, kumulativni broj razaranja i dalje raste. Muškarac iz grada Velike Gorice snimio je snimak munje kako prodire nebom tokom nevremena. Ona je ispričala svoje iskustvo, rekavši: „Oko 23:30 nestalo je struje. Pokušavajući da dokumentujem munje, primjetio sam objekat koji leti preko neba na video snimku.

 

U razgovoru za DNEVNIK.hr napomenula je da je isprva mislila da se radi samo o lišću i da tome nije pridavala veliki značaj. Međutim, kada ju je njena prijateljica ispitivala o njenoj nedavnoj objavi, ponovo je pogledala video, ali ipak nije primjetila ništa neobično. Kasnije joj je prijateljica poslala sliku nečega što liči na Bogorodicu, navodno snimljenu u Roženici. To ju je nagnalo da pažljivije pregleda snimak.

 

“Usporila sam video i ponovno ga pustila, primijetivši potpuno isti oblik kao figurica koju posjedujem. Nevjerojatno, nakon otprilike deset do petnaest minuta, oluja je prestala”, otkrila je. “Danas me kolega obavijestio da je i njezin šogor svjedočio sličnom fenomenu tijekom prošlotjedne jake oluje, ali je to odlučio zadržati za sebe kako bi izbjegavajte da vas se shvati kao pretjerivanje. Jutros sam usporedio kip Djevice Marije i otkrio da ima isti oblik i izgled”, naglasio je. Sve do danas sumnjao sam u to. Ponekad se nekim stvarima mora svjedočiti iz prve ruke da bi se u njih doista vjerovalo. Video me ostavio u potpunoj nevjerici i zatekao sam se kako ga stalno gledam s majkom. Oboje smo bili zatečeni onime što smo vidjeli. I nisam jedini koji je tome svjedočio; ima i drugih koji su to vidjeli. Međutim , mnogi odlučuju šutjeti iz straha od ismijavanja. Potičem vas da pogledate video i sami izvučete zaključak. Nadajmo se samo da Hrvatska više neće doživjeti razorne oluje poput onih koje je proživjela proteklog tjedna.

Oglasi